Sayfa 308/344 İlkİlk ... 208258298306307308309310318 ... SonSon
Arama sonucu : 2752 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: GOLTS - Göltaş Çimento

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,406
    GOLTS Aşkı narkotik baskını gibi !..

Dip NoT : Yazıya Tıkla speğe gönder !..
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

2. Hemen hemen bütün çimentolar pirimli idi oyak vede nuh harici biz yalan olduk neyimiz eksik kaldık buralarda

3. Afyon 2. Çeyrekte kar açıklamış, iyi açılış yaptı. Bizim bilanço ne zaman geliyor bilen varmi

4. Hissemiz su an 430 lira civarı, takaslar cok kötü, hissemiz teknik olarak kötü, sadece temel değerleri çok güzel, bist cephesi kötü, savaş söylentileri kötü, fırlamaya hazır dolar kötü, normalde satıp kaçmam lazım , ben neyi bekliyorum diye kendime kızıyorum , ama satmıyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    Hissemiz su an 430 lira civarı, takaslar cok kötü, hissemiz teknik olarak kötü, sadece temel değerleri çok güzel, bist cephesi kötü, savaş söylentileri kötü, fırlamaya hazır dolar kötü, normalde satıp kaçmam lazım , ben neyi bekliyorum diye kendime kızıyorum , ama satmıyorum.
    Aynen Hocam hislerime tercüman olmuşsunuz.

6. Bugün çimentoların geneli iyiydi.
    Sanırım bugün göltaş robotunun algoritmasını değiştirdiler, bunu da iyiye yorumluyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by Sasa500 Yazıyı Oku
    yılın ilk 6 ayında ısparta ve afyonda ihracat düşük geldi 28.843,52 16.407,50 -%43,1
    Afyon ihracatı düşük gelmesine rağmen bilanço iyi geldi. Anlaşılması gayet basit. Limak Çimento yatırımcı ilişkileri ile görüşmüştüm geçen haftalarda. Yerel kârlılık iyi olduğu durumlarda ihracatı pas geçerek kârlı olan yerli talebe yöneliyorlarmış. Benzer durum Afyon'da olmuşsa Göltaş'ta da mümkündür diye düşünüyorum. Hadi bakalım hayırlısı...
    "Hukuk hak ve adaleti bağdaştırma sanatıdır."

8.  Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    Bugün çimentoların geneli iyiydi.
    Sanırım bugün göltaş robotunun algoritmasını değiştirdiler, bunu da iyiye yorumluyorum.
    Hissemiz 456 lira oldugu icin , yesil olduğu icin söylemiyorum , robotun algoritmasını değiştirdiler.

Sayfa 308/344 İlkİlk ... 208258298306307308309310318 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •