Sayfa 308/804 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408 ... SonSon
Arama sonucu : 6426 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1. daha önce mal sakladıkları oldu, çok hatırlarım milletin, aaa bu mallar nerden çıktı dediğini
    daha önce satıp sonra yeniden aldıkları da oldu, çiziyorlar bişeyler bir figür çizmek zorundalar hisselerine bir grafik, teknik vb.
    döküyorlar, kandırıyorlar, satıyorlar, alıyorlar,
    o bu şu.

onlar böyle yaparken saçma sapan yakalandıklarını da hatırlarım çok,
    yok geziydi
    yok dolar kriziydi,
    yok 15 temmuz darbe falan.

yani debeleniyorlar.

5.70-80-90 lardan hacimle patlatmak varken bu son harekette,
    5.55 ( işte ittire ittire ) sonra 5.40 sonra 5.24 lerden vermek ?
    ya...
    ben spek değilim.
    ama o zaman bunlar da spek değil.
    böyle olmaz bu iş.

bir iş öyle olmazsa,
    o zaman öyle değildir.

2. dökmeden gitmez derim hep.
    hiç bir üstleri deneme hareketinde dökmeden gitmedi.
    bu kadar zamandan sonra ben çok hızlı hareket edeceğini düşünüyorum.
    eğer haftalıklarla hareket ederse, bir de alfa romeo alıyorum o zaman
    zaman içinde....

3. e peki hacim niye böyle millet neden almıyor.
    söyliim,

bir dip olursa diye daha bekleyen tilkilerimiz var ormanda.

zaten diğer tüm orman ahalisi, 7.xxlerde de atlar bu hisseye.
    malum

4.  Alıntı Originally Posted by jorçhoroz Yazıyı Oku
    dökmeden gitmez derim hep.
    hiç bir üst hareketinde dökmeden gitmedi.
    ben çok hızlı hareket edeceğini düşünüyorum.
    eğer haftalıklarla hareket ederse, bir de alfa romeo alıyorum o zaman
    hocam şöyle bir bakalım, finansal tablolar açıklandı ve aşağı saldı, neden?
    100 milyon kar bekliyorduk da 15 mi geldi!!
    kurdan 20 civarı gelir bekliyorduk 15 geldi, bu mudur sebep!!!
    nurol life 3.çeyrekten önce bilançoya girmeyeceğini hepimiz biliyoruz, bunda bir değişilik mi var sanki!!
    beklentiler hala pozitif, borcu dert etmeyin ana firma zaten arkamızda diye her faaliyet raporunda yazıyorlar..

ne oldu da dağıttın böyle?

işinzi gücünüz lololo, gizli bir gündem yoksa yolu bellidir, senden korkan senin gibi olsun

keko spek

5. Biz burada her şeyi konuşuyoruz, bizim konuştuklarımıza göre de strateji belirliyor gibi bu ********ler.

Acaba kuytu bir yerlere mi geçsek...

6.  Alıntı Originally Posted by dr.denemours Yazıyı Oku
    Biz burada her şeyi konuşuyoruz, bizim konuştuklarımıza göre de strateji belirliyor gibi bu ********ler.

Acaba kuytu bir yerlere mi geçsek...
    Bu tahta büyüklüğü itibariyle buralardan manipüle edilemeyecek kadar derin bir hisse diye düşünüyorum.
    Bu tür tahtalarda spek adamları yazar çizer millete mal çakar gibi teorileri gülümseyerek okuyorum. Mutlaka o işlerin yapıldığı hisseler vardır ama bu tahta onlardan biri değil bence. Gerçi bu hisseyi uzun zamandır takip edenler varken bana yorum yapmak düşmez bu konuda.
    Ancak şu birkaç gündür yaşanan hareketler de normal değil mutlaka bizim bilmediğimiz bir senaryo var. Yoksa Sayın NoMoreBets'in dediği gibi son gelen bilanço rakamlarına verildiyse bu tepki çok anlamsız.

7. 4.80 de 17 emirle toplam 4041 lot satış var. Tamamen küçük yatırımcı. Gerçekten alıyorlar bu fiyatlardan ellerindekileri.

8.  Alıntı Originally Posted by banaportakalde Yazıyı Oku
    Bu tahta büyüklüğü itibariyle buralardan manipüle edilemeyecek kadar derin bir hisse diye düşünüyorum.
    Bu tür tahtalarda spek adamları yazar çizer millete mal çakar gibi teorileri gülümseyerek okuyorum. Mutlaka o işlerin yapıldığı hisseler vardır ama bu tahta onlardan biri değil bence. Gerçi bu hisseyi uzun zamandır takip edenler varken bana yorum yapmak düşmez bu konuda.
    Ancak şu birkaç gündür yaşanan hareketler de normal değil mutlaka bizim bilmediğimiz bir senaryo var. Yoksa Sayın NoMoreBets'in dediği gibi son gelen bilanço rakamlarına verildiyse bu tepki çok anlamsız.
    Buradan manipülasyon yapılıyor demedim zaten.

Burada yazdıklarımızla küçük yatırımcının ne düşündüğünü, ne beklediğini analiz edip ona göre strateji oluşturuyorlar anlamında söyledim.

Sayfa 308/804 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •