Originally Posted by Webster Yok ozeli beni ilgilendirmez Sadece sunu sormak istiyordum Bankacimisiniz???😁😁😁 Bileşik faiz sorusuna döndü sanki bu
Originally Posted by myfinans Ah Nkolay alanlar yokmu benim gibi. Herşeyi onlar mahfediyor zaten. Gerçi ilk partisi Mayıs 2020'de doluyor,şimdiden düşünüyoruz ne olacak diye. Ustadim bozun cikin daha karli olursunuz Mayistan sonra para yedirmezler adama 😃😃😃
Originally Posted by admustafa Bileşik faiz sorusuna döndü sanki bu Bak goruyormusun myfinans ustad Net cvp vermiyor Bankaci dememizemi bozuluyor acaba Banka muduru felansa Kucuk goruyor olabilir bankaci kelimesini
Originally Posted by Webster Bak goruyormusun myfinans ustad Net cvp vermiyor Bankaci dememizemi bozuluyor acaba Banka muduru felansa Kucuk goruyor olabilir bankaci kelimesini Bankasını söylediydi de o bankaya da mevduat konmuyor ki, şöyle torpilli bir faiz de istenemiyor o yüzden.
Originally Posted by Webster Bak goruyormusun myfinans ustad Net cvp vermiyor Bankaci dememizemi bozuluyor acaba Banka muduru felansa Kucuk goruyor olabilir bankaci kelimesini VP demiştim daha önce V gidecek yakında
Dolar başlığı metroda müzik yapma muhabbetine dönüşmüş, dolardan ümidi kesti millet artık herhalde.
Originally Posted by admustafa VP demiştim daha önce V gidecek yakında Nerenin vp si ustadim
Originally Posted by myfinans Dolar başlığı metroda müzik yapma muhabbetine dönüşmüş, dolardan ümidi kesti millet artık herhalde. Newsi yollayalim bir baksin 😃😃😃
Forum Rules
Yer İmleri