Sayfa 308/756 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408 ... SonSon
Arama sonucu : 6046 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. Az mal olunca stres olmuyor insan FENER de......!!!!

2. Borsa İstanbul A.Ş.'nin 04/09/2020 tarih ve BİAŞ-2-3646 sayılı yazısı üzerine, Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak kamuya açıklanmamış özel bir durum olup olmadığına ilişkin açıklamamızdır:

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (II-15.1) Özel Durumlar Tebliği'ne istinaden, Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak, özel durum açıklaması yapılmasını gerektirecek önemde kamuya açıklanmamış herhangi bir gelişme bulunmamaktadır.

Yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.

3. Seans içinde duzeltmesini bile yapıyor. Ama fullstres

4.  Alıntı Originally Posted by TC MEHHAM Yazıyı Oku
    Seans içinde duzeltmesini bile yapıyor. Ama fullstres
    Tavan olamazsa geleneğini bozmuş olur...

Buralardan bu senede girmek tutmak yürek ister.. O bende yok..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

5.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Tavan olamazsa geleneğini bozmuş olur...

Buralardan bu senede girmek tutmak yürek ister.. O bende yok..
    Bende de yok. Kimse korkudan giremiyor hisseye galiba. Onlar basıyor gaza. Ama her an patlayabilir.

6. 37.18 den hepsini gönderdim. Kalan arkadaşlara bol kazançlar. Sezon içinde tekrar sportiflere bakarız artik. 2008 2009 larda sportifler iyi kazandirirdi ama Yıllarca süründürdu. Geçen sene Trabzon ile tekrar başladı belki de.

7. Ozellikle yillardir bu hissede olup, zor zamanlar gecirmis olan dostlarin huzuru azda olsa yerine gelmis olmasi dilegiyle

Herkese saglikli mutlu haftasonlari

8.  Alıntı Originally Posted by Wshark Yazıyı Oku
    Ozellikle yillardir bu hissede olup, zor zamanlar gecirmis olan dostlarin huzuru azda olsa yerine gelmis olmasi dilegiyle

Herkese saglikli mutlu haftasonlari
    Yillarca hammalligini yaptiktan sonra dolar bazinda kafa kafaya verdim stresten kurtuldum. Insallah mehmet kardesimizde zararini kurtarmistir. Eger biryerlerden tepetaklak giderse kendimi affetmezdim. Buna sukur kalan arkadaslara hayirli kazanclar.

Sayfa 308/756 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •