Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
tamamda buraya yazdığın gibiyse maliyetlerin hep ters pozisyonlar ,
187 tepe dedim teknik olarak daha karpuz kesicez dedin nereye gidiyorsun diye msj attın.
deddim arkadaşları uyaralım 176-177 bölgesine kadar formasyon var burada paylaştım.
bu bölgeden döndü bugun 187 gördü biz tradercılar için çok güzel hareketler ha sende trade ediyorsan tamam ama aldım unuttum diyorsan bir daha düşün kısa vade.Şahsi düşüncem tahta motor yakarak 210 seviyesi yaparmı yapar arkasında olanlar belli , yalnız dinlenerek daha üst bantlar varsa hesaplarında çünkü endeks ağırlığı yüksek oldu artık 2-3 hafta dinlenme ve düzeltme yapması daha iyi bakalım hangisini seçicekler.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Evet aynen öyle abi, hanki hisseyi alırsam alıyım hisse zınk diye durur ve gitmez. Hatırlarsan kchol de de karpuz kesmiştik, arada sırada hep demişimdir, hisse aldık battık endekis vob yabtık paraları katladık deye
Hep endekis vobdan para kazanmışımdır, hissede şansım olmuy ama bu sefer karpuzu kestirmiycem![]()
Hamdım Piştim Yandım
İSO Başkanı Bahçıvan: Sanayi için alarm zilleri çok güçlü biçimde çalıyor
İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, gerilemeye devam eden PMI verilerinin ardından yaptığı açıklamada sanayici için durumun çok ciddi olduğunu belirtti.
Daha beter olun.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri