Sayfa 308/698 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408 ... SonSon
Arama sonucu : 5580 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    ben Bahçeliden hamle bekliyorum..tam da bu dönem..hemşerim benim..yine yapcak yapacağını..
    bakın zamanında dediki Bahçeli, hata yaparsınız, bu yolun dönüşü yok dedi başkanlık sistemine geçerken..ama halk duymadı..
    ve bu sistemi yalnız bırakmamak için sisteme dahil oldu..ya da görev verildi..ve yine halk şuan diyorki yeter bıktık..Bahçelinin ilk konuşmasına döndük şuan..
    burda devreye girecektir tekrar, bekliyoruz
    bahçeliden hamle bekliyorsan mevcut siyaseti hiç okuyamıyorsun demektir.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,256
    Blog Entries
    1

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bahçeliden hamle bekliyorsan mevcut siyaseti hiç okuyamıyorsun demektir.
    bahçelinden önder apo lider sayın apo gelsin meclise demesini bundan 5 sene önce beklermiydin ?

bana göre herşey koltuktan ibaret.

4.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sindoma abi sende biliyorsun ki bu arenada kesinlik yoktur
    Herif satarsa bende satarım, herif geri alırsa bende tekrar alırım.
    Sorunun cevabı, herife bağlı
    tamamda buraya yazdığın gibiyse maliyetlerin hep ters pozisyonlar ,
    187 tepe dedim teknik olarak daha karpuz kesicez dedin nereye gidiyorsun diye msj attın.
    deddim arkadaşları uyaralım 176-177 bölgesine kadar formasyon var burada paylaştım.
    bu bölgeden döndü bugun 187 gördü biz tradercılar için çok güzel hareketler ha sende trade ediyorsan tamam ama aldım unuttum diyorsan bir daha düşün kısa vade.Şahsi düşüncem tahta motor yakarak 210 seviyesi yaparmı yapar arkasında olanlar belli , yalnız dinlenerek daha üst bantlar varsa hesaplarında çünkü endeks ağırlığı yüksek oldu artık 2-3 hafta dinlenme ve düzeltme yapması daha iyi bakalım hangisini seçicekler.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bahçelinden önder apo lider sayın apo gelsin meclise demesini bundan 5 sene önce beklermiydin ?

bana göre herşey koltuktan ibaret.

herşey koltuktan ibaret tabiki. tüm ülke saray ve onun seçkinleri için çalışıyor ve yaşıyor.tüm yapılanlara dava vs gibi kılıflar uydurmak yerine basit düşünmek yeterde artar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    tamamda buraya yazdığın gibiyse maliyetlerin hep ters pozisyonlar ,
    187 tepe dedim teknik olarak daha karpuz kesicez dedin nereye gidiyorsun diye msj attın.
    deddim arkadaşları uyaralım 176-177 bölgesine kadar formasyon var burada paylaştım.
    bu bölgeden döndü bugun 187 gördü biz tradercılar için çok güzel hareketler ha sende trade ediyorsan tamam ama aldım unuttum diyorsan bir daha düşün kısa vade.Şahsi düşüncem tahta motor yakarak 210 seviyesi yaparmı yapar arkasında olanlar belli , yalnız dinlenerek daha üst bantlar varsa hesaplarında çünkü endeks ağırlığı yüksek oldu artık 2-3 hafta dinlenme ve düzeltme yapması daha iyi bakalım hangisini seçicekler.
    Evet aynen öyle abi, hanki hisseyi alırsam alıyım hisse zınk diye durur ve gitmez. Hatırlarsan kchol de de karpuz kesmiştik, arada sırada hep demişimdir, hisse aldık battık endekis vob yabtık paraları katladık deye
    Hep endekis vobdan para kazanmışımdır, hissede şansım olmuy ama bu sefer karpuzu kestirmiycem
    Hamdım Piştim Yandım

İSO Başkanı Bahçıvan: Sanayi için alarm zilleri çok güçlü biçimde çalıyor
    İstanbul Sanayi Odası (İSO) Başkanı Erdal Bahçıvan, gerilemeye devam eden PMI verilerinin ardından yaptığı açıklamada sanayici için durumun çok ciddi olduğunu belirtti.

Daha beter olun.!!!

Kendime masallar.!!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    herşey koltuktan ibaret tabiki. tüm ülke saray ve onun seçkinleri için çalışıyor ve yaşıyor.tüm yapılanlara dava vs gibi kılıflar uydurmak yerine basit düşünmek yeterde artar.
    şuan sarayda millet dosya üstüne dosya ve delil ve belge istiflemekle meşgul olması lazım

sistem tersine döndüğünde. itirafçı olmak için..

bence

Sayfa 308/698 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •