Merhaba arkadaşlar, sistem karşılaştırma mesajlarınızın arasına girmiş oluyorum ama bir sorum olacaktı, ideal ile forex piyasasında işlem yapabiliyor muyum, işlem yapan kurum var mı?
Merhaba arkadaşlar, sistem karşılaştırma mesajlarınızın arasına girmiş oluyorum ama bir sorum olacaktı, ideal ile forex piyasasında işlem yapabiliyor muyum, işlem yapan kurum var mı?
Tiberius hocam selamalar
Bu sistemim tamamen yeni,altı üstü 3 ayrı mantıkta ortalamalardan yola çıktım
Sosyal medyada kimi takip ettiğimi tam anlayamadım,ama şua an sosyal medyada birisiyse onlardan alınmış bir sistem değil
Geçmişte üzerinde durduğum,burada bana örnek bir segmantasyon sistemi veren,orhan akdoğan arkadaşımızın sistemi üzerinde çok durdum
Fakat şu anki sistemin 1 al-1 sat koşulu var
Burada sizden çok şey öğrendik
Bu rakamları alamayacağımı onca yıllık tecrübeden sonra net olarak biliyorum
Ekstre paylaşma işini ben pek uygun görmüyorum,soran arkadaşlar için
Ancak sistemin bu haliyle geçen hafta ortası itibaren aktif ettim
Önümüzdeki günlerde-haftalarda reel getiri konusunda bilgi veririm tabiki
Erhan merhaba
Senin bu konudaki fikirlerini hep önemsemişimdir
Amacım kendi psikolojime uygun sistemi yapabilmek
Örneğin az işlem yapan bir sisteme benim psikolojim dayanmaz,manuel müdahale etmek ihtiyacı hissederim
Borsa viop işi benim hobi taraflı yaptığım bir işlem,her zaman kendi öz işim ilk planda
Buradan çok büyük kazançlar sağlayacağımı düşünmüyorum
Ama az lotla düzenli üzerine koyan bir sistem benim için başarıdır
Geçmişte hayakkırıklıkları çok yaşadık,kendimizce çok kaybettik
Ben burada paylaştığım sistemle büyük umutlar peşinde değilim,denerim baktım olmadı çöp olur,başka mantık kurarak başka kodlar yazma peşine gideriz,yıllarca böyle oldu
Burasıda hayatın bir parçası,deneye yanıla kendi psikolojimize uygun bir sistem yazabilirsek ne ala,olmadı can sağlığı
Tiberus Hocam,
Teşekkürler.
https://hizliresim.com/VfWXqG
bende kendimce bi talepte bulunayım. belki aynı sorunu yaşayanlar vardır.
sistemlerimizin gerçekleştirdiği emirler aşağıdaki bölüme gün içinde listeleniyor ancak gün sonunda bu liste otomatik siliniyor. bazen günlerce uzak sunucuya girmediğimiz durumlar oluyor. bunun gece silinmeMEsi sağlansa olurmu? silmek isteyen zaten sağ klikle kolayca silebilir. ancak otomatik silinince onlarca sistemin eski sinyallerini bulmak epey vakit alabiliyor.
![]()
Benim icinde ihtiyac gun sonu liste temizleniyor.
Eskiden ideali kapatana kadar silinmezdi.SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri