Adamlar mal istiyor ısrarla, almaları lazım onları, alırlarsa istediklerini, durmak yok yola devam, yoksa yok![]()
Adamlar mal istiyor ısrarla, almaları lazım onları, alırlarsa istediklerini, durmak yok yola devam, yoksa yok![]()
Yazdığım yazılardaki içeriklerin tamamı kişisel düşüncemden ibarettir, Yatırım tavsiyesi değildir,
![]()
Bana göre mal toplanmak istenen tahta örneği
Yazdığım yazılardaki içeriklerin tamamı kişisel düşüncemden ibarettir, Yatırım tavsiyesi değildir,
Tavandan güzel işlem oldu..
Tavandan 600 bin lot alım olmus..
2,67 den 400 bin lot işlem..
Mal toplu..
Tavana çizse bu kadar lotu alamazdı..
Tavanda gevelemesi güven vermediği icin artık bu kadar diyen küçükler satişa giriyor..
Maliyetlenmelerin yüksek olması her zaman iyidir..
Beni cezbeden yukarıda zirvedeki marjı..
Hisse buradan %100 yapsa bile hala gidecek cok yolu gözüküyor..
En büyük sorun bürüt olayı..
Hep yazmıştım uzun vade yukari trendini başlatmalı diye..
Başlattı mı acaba??
Yarinda güçlü durup ne varsa süpürürse bu iş uzun soluklu olacak gibi..
Asla ytd..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın fibunacci imtiyaz kalkmadan, yüzde 90 a halka açıklık düşmeden yıldız pazara geçme durumu fiyata göre olabilirmi mevzuat uyuyormu bu konudaki engin bilginizden faydalanmak isterim, ana pazar şartı imtiyazdan dolayı olmuyor benim bildiğim
ben istedikleri kadar mal gireyim alış yazsınlarkorku var bence brütte kagıt. indikatörlerine baktıgımda yarın patlıcagı görünüyor, kara cuma olabilir. dediginiz gibi yarın satışları karşılarsa rtalbe ayak uydurursa uzun bir trend başlayabilir. tarihi verilerine baktıgımızda bunun çok zor oldugu görünüyor .ama arkada saglam bir haber varsa dediginiz gibi olabilir .yatırım tavsiyesi degildir.
26 nisan dan bu yana teb in 500 bin lot alımı var, maliyet 2.10 görünüyor,
Sn karat direk yıldız pazara çıkamıyor diye biliyorum..
Önce ana pazara çıkmalı..
SPK mevzuatlarında sicili bozuk olmamalı..
Halka acıklığın %90 olması gerekiyor diye okumuştum..
Yukaridaki tabloda sınırlar belirlenmiş..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri