Sayfa 309/948 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by paradox Yazıyı Oku
    deutsche bank yabancı takasındaki 1.450.000 lot hakkında bir fikriniz var mı acaba sn. mastori? teşekkürler
    O mal ilk sene 500 bin biraz üzerindeydi. Hatta genel kurula avukatla temsilci gönderdiler bayan. Sonra 800 binlere çıktı, en son 1.2 milyona çıktı. Bu kurum üzerinden en fazla 200 bin lot olacak şekilde son 1 yılda doldur boşalt yaptılar. Deutche nin en az 1.2 milyonu gerçek yabancı ytd

2. 2009 yılından bir ortak satışı ve bir borsa gündem haberi değerli arkadaşlar yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Şüphen varsa almazsın, yatırım yapmazsın. Geçin bu şehir efsanelerini.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Şimdi Sn. keko gelecek, biraz daha dikkatli olalım daha güzel hitap edelim diyecek.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Her türlü eleştiriye açığız tabiki, fakat biraz mantıklı olalım. Öküzün altında buzağı aramayalım.

6. Öküzün altında buzağı aradığımıda nerden çıkardın 2009 yılında Fuat ÇÖLLÜ satış yapmamışmı? 2016 yılında Halis AYGÜL satmadımı ? Son olarakta 2018 yılında Mehmet Engin Çelebi satmayacak mı ? 2009 yılından bu güne kadar kadar yapılan ortak satışlarından bahsediyorum ? Bu platformda alacağa veya satacağa sen mi karar veriyosun ? Beğenmiyorsan okuma yorumlarımı. Konu hakkında bilgin veya yorumunda yoksa yazma. Yazdıklarımda yanlış varsa doğruyu söyle bizde bilelim. Sayfada seviye yüksek kalsın lütfen

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

7.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Şimdi Sn. keko gelecek, biraz daha dikkatli olalım daha güzel hitap edelim diyecek.
    yok dostum hitabınızda bir sıkıntı yoktur..öküz altında buzağı aramak kelimesi son derece normal bir kelimedir...sayın izci dostum topiğe katkılarınızdan dolayı topik adına teşekür ediyorum...topik durgun olunca insan sıkılıyor...burada her türlü bilgiyi paylaşan hatta duygularını dahi paylaşan tüm dostlara ben teşekür ediyorum..

bir arkadaşımız geçmişteki bir olayı paylaşmış ve patron satışından önce hisseyi 0,40 lardan 1 tl lere taşıdıktan sonra satış yapılmış denmiş...bu mantıklı olabilir umarım fiyat 5 lere çıktıktan sonra satış gerçekleşir...

geçmişte hep süpükülatif hisse olduğu için fiyatı 1 lerde iken almıyorduk ama artık hissenin güzel bir temeli var...şimdi bu temele dayanarak bayağı çıkma bahanesi var...üstelik alacakların da elinde kalması sorunu yok...çünkü gerçekten de kaliteli hissedir...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

Sayfa 309/948 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •