Sayfa 309/969 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by DENİZ Yazıyı Oku
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/662459

Şirketimizin 26 Şubat 2018 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile;

Şirketimiz iştiraki Tatilbudur Seyahat Acenteliği ve Turizm A.Ş.'nin ("Şirket") sermayesinde sahibi bulunduğumuz %20 oranındaki toplam 160.000 adet payın 81.600 adedinin Şirket'in Türkiye İş Bankası A.Ş. ("Banka") ile arasında imzalanacak olan 52.000.000 TL limitli Nakdi ve Gayrınakdi Genel Kredi Sözleşmesi kapsamında doğmuş ve doğacak her türlü borçlarının teminatını teşkil etmek üzere, Banka lehine rehin edilmesine karar verilmiştir.
    Sorular, sorunlar... Mart ayında genel kurulda yanıt bulur umarım.

* 52 milyon TL kredi ne için kullanılacak?
    * Bu kredi %kaç faiz ile işbankası dan alınacak? Ödemesi nasıl hangi şartlarda olacak?
    * Kasasındaki 70 milyon TL nakit niçin kullanılmıyor?
    * İsgsy nin sahip olduğu Tatilbudur un 81.600 adet hissesi 52 milyon TL eder mi?
    * Ederse, niçin 2017 bilançosunda Tatilbudur un gerçek değeri gösterilmedi?
    * İş bankası na bu kredi ile yeni bir gebe kalma, süt sağma operasyonu mu yapılıyor?
    * Şirket'in değeri 117 milyon TL, niçin 52 milyon TL kredi alınıyor?
    * Doğmuş ve doğacak her türlü borçlar neler oluyor? Şirketin borcu mu var? Batığı mı var?

Kafamda deli sorular var.

2.  Alıntı Originally Posted by DENİZ Yazıyı Oku
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/662459

Şirketimizin 26 Şubat 2018 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile;

Şirketimiz iştiraki Tatilbudur Seyahat Acenteliği ve Turizm A.Ş.'nin ("Şirket") sermayesinde sahibi bulunduğumuz %20 oranındaki toplam 160.000 adet payın 81.600 adedinin Şirket'in Türkiye İş Bankası A.Ş. ("Banka") ile arasında imzalanacak olan 52.000.000 TL limitli Nakdi ve Gayrınakdi Genel Kredi Sözleşmesi kapsamında doğmuş ve doğacak her türlü borçlarının teminatını teşkil etmek üzere, Banka lehine rehin edilmesine karar verilmiştir.
    tatil budur un %10 hissesi 50 milyon mu ediyor?

3. Bir girişimde bulunacak olmasalar neden kredi kullansınlar diyorum? Gözde gibi borçlanıp bir işler çevirecekler diye tahmin ediyorum ancaaak,

Eğer öyleyse neden kredi çekmeden önce bizim şöyle bir yatırım planımız var bunun için de şu kadar para lazım, şu kadarını kredi çekeceğiz onla yatırım yapacağız diye bir plan anlatmıyorlar... Tek anlamadığım nokta bu.

4.  Alıntı Originally Posted by bilenbiri35 Yazıyı Oku
    Sorular, sorunlar... Mart ayında genel kurulda yanıt bulur umarım.

* 52 milyon TL kredi ne için kullanılacak?
    * Bu kredi %kaç faiz ile işbankası dan alınacak? Ödemesi nasıl hangi şartlarda olacak?
    * Kasasındaki 70 milyon TL nakit niçin kullanılmıyor?
    * İsgsy nin sahip olduğu Tatilbudur un 81.600 adet hissesi 52 milyon TL eder mi?
    * Ederse, niçin 2017 bilançosunda Tatilbudur un gerçek değeri gösterilmedi?
    * İş bankası na bu kredi ile yeni bir gebe kalma, süt sağma operasyonu mu yapılıyor?
    * Şirket'in değeri 117 milyon TL, niçin 52 milyon TL kredi alınıyor?
    * Doğmuş ve doğacak her türlü borçlar neler oluyor? Şirketin borcu mu var? Batığı mı var?

Kafamda deli sorular var.
    eğer ek açıklama gelmezse yarın yatırımmcı ilişkilerine bu krediyi ne yapacaksınız diye telefonla soracağım

5. Ne kadar zor bir hisse????
    Sorunları yıllardır bitiyo 5 bilinmeyenli bir denklem gibi

En iyi para cebinizdeki para
    yat.tav.değildir.

6. Benim anladığım kadarıyla krediyi çeken iş girişim değil tatilbudur. İş girişiminde payı oranında rehnedilmiş.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by makifkara Yazıyı Oku
    Aynen öyle syn Dudu kimsenin mal falan topladığı yok elimize verdiler, fırsatları kaçırttılar, bizi baş başa bıraktılar.
    https://youtu.be/xNvWP9thXow

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by makifkara Yazıyı Oku
    Benim anladığım kadarıyla krediyi çeken iş girişim değil tatilbudur. İş girişiminde payı oranında rehnedilmiş.
    haklısınız dediğiniz gibi, aynı ortopronun paylarının, ortaporo kredi çekerken yapıkrediye rehnedilmesi gibi bir durum.

Hevesimiz kursağımızda kaldı,

Sayfa 309/969 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •