Sayfa 309/1001 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Faizlerdeki düşüşler orta ve uzun vadeli tahvil fonlarına getiri olarak pozitif yansıyor. Faizlerin daha da düşeceğini düşünüyorsanız faiz düşüşlerini avantaja dönüştürebilirsiniz bu fonlarla.
    15 günde 26 dan 22 lere geldi .

Bu denli sert düşüş sürpriz oldu açıkcası .

Evet düşeceği düşünülüyorsa bu fonlar cazip gibi duruyor

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

2.  Alıntı Originally Posted by kartel1 Yazıyı Oku
    İyi akşamlar arkadaşlar. Bugün iş bankasından bir mail aldım. Aşağıda linkini koyduğum ürünün talep toplamasına başlıyorlarmış. Bilgisi olan bir arkadaş inceleyip almaya değer mi kısaca bilgi vereblir mi?

https://www.isbank.com.tr/TR/bireyse...duyurular.aspx (Duyuru)

https://www.isbank.com.tr/TR/bireyse...falar/872.aspx (içerik)
    Fon özel sektör borçlanma araçları fonu ve %17 getiri garantisi içeriyor. Vade sonunda ons altının % değer artışıda ilave kazanç oluyor. Ons altın düşerse veya aynı kalırsa vade sonunda sadece %17 lik bir getiri elde ediyorsunuz.

3.  Alıntı Originally Posted by HAMZA SÜTBIYIK Yazıyı Oku
    wti en yüksek matrikste 145.310 gösteriyor .... macrotrendsde 163.52 .... tıh tıh tıh
    Hareketleri gördüm de hemen soğudum petrolden.

SM-G965F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Fon özel sektör borçlanma araçları fonu ve %17 getiri garantisi içeriyor. Vade sonunda ons altının % değer artışıda ilave kazanç oluyor. Ons altın düşerse veya aynı kalırsa vade sonunda sadece %17 lik bir getiri elde ediyorsunuz.
    ben vade sonunun ne zaman olduğu ile ilgili bir bilgi göremedim siz görebildiniz mi? ne kadar bir süre elimizde tutarsak bu getiriyi garanti ediyorlar? diğer bankalarda da buna benzer enstrümanlar çıkmıştı galiba bunun onlardan farkını biliyor musunuz? son olarak ons altın için önümüzdeki dönem beklentisi ne yönde olur sizce ytd olmamak kaydıyla teşekkürler.

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Faizler düşecek kesin gibi.
    Bu durumda OKT ve AHU avantajlımı olacak.
    ÖST'lerde durum biraz daha karışık sanırım Benim kastettiğim fonlar orta ve uzun vadeli devlet borçlanma araçları içeren fonlar.

6.  Alıntı Originally Posted by kartel1 Yazıyı Oku
    ben vade sonunun ne zaman olduğu ile ilgili bir bilgi göremedim siz görebildiniz mi? ne kadar bir süre elimizde tutarsak bu getiriyi garanti ediyorlar? diğer bankalarda da buna benzer enstrümanlar çıkmıştı galiba bunun onlardan farkını biliyor musunuz? son olarak ons altın için önümüzdeki dönem beklentisi ne yönde olur sizce ytd olmamak kaydıyla teşekkürler.
    Vade sonu 29 Haziran 2020 yani 379 gün vadeli. Benzer ürün ak portöyde çıkarmıştı. Benim bir görüşüm yok ons altınla ilgili fakat eğer ons altının yükseleceğini düşünüyorsam altın fonu veya gram altın almak daha mantıklı olur benim açımdan. Bu kadar uzun vade düşünüyorsanız yıllık vadeli mevduat size ons altın ne olur diye düşünmeden daha fazla getiri vaadediyor.

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Vade sonu 29 Haziran 2020 yani 379 gün vadeli. Benzer ürün ak portöyde çıkarmıştı. Benim bir görüşüm yok ons altınla ilgili fakat eğer ons altının yükseleceğini düşünüyorsam altın fonu veya gram altın almak daha mantıklı olur benim açımdan. Bu kadar uzun vade düşünüyorsanız yıllık vadeli mevduat size ons altın ne olur diye düşünmeden daha fazla getiri vaadediyor.

Teşekkürler

8.  Alıntı Originally Posted by kartel1 Yazıyı Oku
    Teşekkürler
    Rica ederim

Sayfa 309/1001 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız