Sayfa 309/650 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409 ... SonSon
Arama sonucu : 5196 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: VERTU - Verusaturk Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    aynen, beklemeye deger.

artik halka arzlarda son viraj hatta en son viraj diyebiliriz .

gorelim

# yatırım tavsiyesi değildir #
    Şoför size güven verdimi?Sayın Hayek🙂hayırlı olsundan sonra olanlar önümüzdeyken🙂Güvenini kaybetmiş şoför kimi bulacak kimi bindirecek?Daha önceki Karnesi rezil olan şoför yatırımcıya ne verebilir göreceğiz mevcut taahhütlerini gerçekleştirebilecekmi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by emekli777 Yazıyı Oku
    Şoför size güven verdimi?Sayın Hayek🙂hayırlı olsundan sonra olanlar önümüzdeyken🙂Güvenini kaybetmiş şoför kimi bulacak kimi bindirecek?Daha önceki Karnesi rezil olan şoför yatırımcıya ne verebilir göreceğiz mevcut taahhütlerini gerçekleştirebilecekmi?
    vallahi sn. emekli777

ne hayirli olsundu [emoji4]

artik bekleyip gorecegiz ama sahsen umudumu koruyorum √

3. Siz yazdıkça bu kağıt gitmez...kaç gündür yazan yoktu kagit ufak ufak gitti,dün kagit zıplayinca hemen yazmaya basladiniz bugunde aşağı verdiler...bi susunda izleyin şunu..ne geveze adamlarsiniz ya.

4. Sen bu harekete zıplamamı diyorsun KAP haberi gelebilir diyende sendin Sakin ol! Hisse sıkıntılı tabiki zarar da oturuyoruz bunların borsa literatüründe çözümleri var.Geveze adam lafı haddini aşar kibar olmak lazım.Sıkıntı yok.Hayırlısı bizim Sayın Hayekle dialoğumuz zıpladığına sevinme veya üzülmeyi içermiyor.Zaten maldayım zararla oturmak sinirlerimi bozmaz daha fazla acıları gördüm.Allah kimseye vermesin.Sayın Sanfransisko.Sessizlikle gidecekse kimsenin rızkına engel olmayalım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by emekli777 Yazıyı Oku
    Sen bu harekete zıplamamı diyorsun KAP haberi gelebilir diyende sendin Sakin ol! Hisse sıkıntılı tabiki zarar da oturuyoruz bunların borsa literatüründe çözümleri var.Geveze adam lafı haddini aşar kibar olmak lazım.Sıkıntı yok.Hayırlısı bizim Sayın Hayekle dialoğumuz zıpladığına sevinme veya üzülmeyi içermiyor.Zaten maldayım zararla oturmak sinirlerimi bozmaz daha fazla acıları gördüm.Allah kimseye vermesin.Sayın Sanfransisko.Sessizlikle gidecekse kimsenin rızkına engel olmayalım.
    %100 katiliyorum size..

6. SPK ve BİST yönetimi bu tahtanın açıklama yazısına; "Bu kağıtlardan, küçük yatırımcı para kazanamaz, sadece tahta sahipleri ve 1-2 i...e spek için endekse dahil edilmiştir" ibaresi eklemelidir....
    YTD

7. Kırmaya gerek Yok üsluba dikkat etmek lazım bir hareket beklediğimi daha önce yazdım bişeyler oldu ama cılız kaldı bu gün bilerek tahtayı boş bıraktılar bu tahta çok rahat 3.20 üzerine atar baskılanıyor bakalım ne kadar devam edecek en önemlis hareket olunca bizde mal olacak mı arzdan alanları anlıyorum benimde inatla 4 yıl arzdan mal taşıyıp kafakafaya vermişliğim var sonrası roket tabi hayırlısı bakalım ne olacak

8. Sessizlik herzaman güzeldir böyle manüpülatif senet topiclerinde!... (Elbet üslubumuzuda elden bırakmadan.)

Ytd.Değildir.
    Son düzenleme : MOBIUSSOROS; 14-12-2017 saat: 09:34.

Sayfa 309/650 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •