Sayfa 309/1000 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XI

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ağır hasta sayısı ölenlere rağmen düne göre neredeyse bugün ölenler kadar artmış 2 gündür ağır hasta sayısı çok fazla artıyor sanırım salgının 3.dalgası istanbul merkezli olacak
    Son bir haftadır kapanların hemen hemen hepsi İngiliz ve ağır geçiriyorlar genelde

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

2.  Alıntı Originally Posted by Kartal5 Yazıyı Oku
    Trollere kaç para maaş ödüyorlar? Ssk, yemek ve aylık akbil veriyorlarmi? Bu saatte çalışınca mesai alıyor musun?
    sorma bir garip adamım...ssk yok, bağkur yok... tarla,temel uğraşıyorum...
    Ama belli yenisin buralarda...cool:;;
    Atlama hemen , üstünede alınma ,zamanla tanırsın beni.
    Satma benjaminleri...
    Saygılar.
    hakuna matara....memento mori.

3. Akbil veriyor olmali.

Neden derseniz, bir donem sahte akbil basmisti.

Kalpazanligi ordan gelir.

Ben demiyorum, savci diyor, fezleke mecliste.

4.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ağır hasta sayısı ölenlere rağmen düne göre neredeyse bugün ölenler kadar artmış 2 gündür ağır hasta sayısı çok fazla artıyor sanırım salgının 3.dalgası istanbul merkezli olacak
    Geçen perşembe ( 11 mart ) Kızılayda işim vardı. Öğle saat 12-14 arası insanlar yürümekte zorlanıyor, birbirine çarpa çarpa ( telefonla oynayarak yürüyen embesiller ) ilerliyordu. Ben de kardeşime '' Görüyormusun şu siyahileri, hep Suriyeli görüyorduk bunlar ne böyle , her 20 kişiden 3 ü afrikalı '' dedim. Söylene söylene eve döndük. Gidişte ve dönüşte metro - otobüsler genç doluydu. Lise telafi sınavları varmış.

Velhasıl , ertesi gün hafif rahatsızlandık. Şimdi her gün 50 adet iğde yiyoruz. İğde iyi geliyor dediler. O günden sonra daha sokağa çıkmadık.

5. https://piyasa.paratic.com/ sağ köşedeki bilgiye göre an itibariyle CDS 323,29 olmuş. %5 artmış düne göre.....

Ah Başkan ah burnuma pis kokular geliyor.... Halen dolar aldırmadın bize. Üstüne üstlük bir de trollüyorsun ki başlık şenlensin diye.

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Kocaeli'nin Gebze ilçesiSultan Orhan Mahallesi 1113. Sokak'ta meydana gelen olayda, Ersin Arslan (26), icra kararını gerçekleştirmek için icra memurları ile birlikte Y.Y. isimli şahsın evine gitti. Evine gelen Arslan ve memurlar ile tartışan Y.Y., silahına sarılarak Arslan'a ateş etti. Arslan yaralanarak yere düşerken, olayı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekiplerince saldırgan gözaltına alınırken, yaralı avukat Arslan ise kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybett
    Ülkede kadında olsan, doktorda olsan, avukatta olsan, hatta trafikte şeridinden giden sürücüde olsan şiddete maruz kalma riskin var. Bunu bir çözüm bulunması gerekiyor. Bireysel silahlanmanın engellenmesi, mafya özentisi dizilerin yerini kanunun temsilcilerinin yer aldığı dizilerin alması gerekiyor. Cezalarında caydırıcı düzeyde olması önem arz ediyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

7.  Alıntı Originally Posted by fan Yazıyı Oku
    https://m.tr.investing.com/currencies/sdr-try

Bu neden iki katlamış bilen?
    Ağustos 2018 dalgası, bunun yanında çerezlik duruyor..

8.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Ağustos 2018 dalgası, bunun yanında çerezlik duruyor..
    Sdr, usd, jpy, eur gibi paralardan müteşekkil bir çeşit sepet..normalde, sepet arttıysa, sepettekiler de artar.. fakat sepettekilerde benzer bir artış yok şu anda.. enteresan..sanırım Halkbank işin içinde 🙂

Sayfa 309/1000 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •