Sayfa 309/993 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 2,465 - 2,472 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,352
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    3 gün önce dost ülkelerden gelen paralar ile dövizdeki sıkıntıyı aşacağız dememiş miydi?

Buldum şöyle demiş tam olarak.

Çünkü Merkez Bankamızda dikkat ederseniz bir defa rezerv yükselmeye başladı. Bu tabii döviz rezervi noktasında bizim rahat hareket etmemizi sağlamış oluyor. Bu konuyla ilgili de şu anda birçok dost ülke gerekli desteklerini sağ olsun veriyorlar. Onlardan borçlanmamız Merkez Bankası olarak güçlenmemize neden oluyor. İnşallah bunu başarmak suretiyle de dövizdeki bu sıkıntıyı aşmış olacağız.
    24 milyar dolar kaynağı belirsiz para girmiş piyasaya ve borsa birden coştu,35 milyar dolarada çıkabilir diyorlar paranın kara para olduğunuda söyleyenler var yani paranın borsada aklandığınıda söyleyenlerde var,kısaca bir dolap dönüyor bilemiyoruz,bazılarıda diyorki borsa ucuz kaldı,seçim yaklaştığı için onu satın alıyor,yok öyle şey,tahminim bir film dönüyor ortada sebebi bilinmiyor,zaten 2 günde borsa çoğunu geri verdi,yüreği olan varsa girsin borsaya,bende borsadayım ama sadece vurkaççıyım,çok düşük pirim yapmamış kağıtlardayım

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    24 milyar dolar kaynağı belirsiz para girmiş piyasaya ve borsa birden coştu,35 milyar dolarada çıkabilir diyorlar paranın kara para olduğunuda söyleyenler var yani paranın borsada aklandığınıda söyleyenlerde var,kısaca bir dolap dönüyor bilemiyoruz,bazılarıda diyorki borsa ucuz kaldı,seçim yaklaştığı için onu satın alıyor,yok öyle şey,tahminim bir film dönüyor ortada sebebi bilinmiyor,zaten 2 günde borsa çoğunu geri verdi,yüreği olan varsa girsin borsaya,bende borsadayım ama sadece vurkaççıyım,çok düşük pirim yapmamış kağıtlardayım
    Borsada sanayi kağıtları çok önceden zirve yaptığına göre bu para girişi muhabbeti başladığından beri XBANK uçuşa geçti..Benim görebildiğim bu ....Başka ağır toplara da girdiyse bilemem.....Ama miktar bilinçli bir şekilde abartılıyor gibi duruyor...

3. Kraliçenin cenazesine katılmıyoruz yerine Şangay beşlisine gidiyoruz Rusya ile kucak kucağa gitmek birinin dikkatini çekebilir.

Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

https://www.sondakika.com/haber/habe...tlil-15277063/

Katıldığı canlı yayında, "Asgari ücretliler hem kira, hem konut kredisini nasıl ödeyecek?" sorusunu yanıtlayan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Biraz eşinden, dostundan borç alarak, biraz belki ek mesai yaparak bu bedeli karşılayabilir" ifadelerini kullandı.

Bugün de coinler ve altında kan ve göz yaşı var.
    Camdaki kız zaten hep inciniyor.
    BİST’te pala ne derse o. Kafasına göre. Ama bana göre bugün önce yatay sonra hafif düşüş ile geçer.
    Şey yine stabil kalır 18,23-18,25
    Finans bültenini izlediniz.
    Güzel bir gün olsun.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    ABD'de dün açıklanan ve piyasaları sallayan enflasyon verisi sonrası en zengin Amerikalıların serveti 93 milyar dolar eridi. Bu, tarihteki en büyük 9. günlük değer kaybı olarak kayda geçti.
    https://www.bloomberght.com/en-zengi...arbesi-2314715

Acıdım adamlara, allah yardımcıları olsun.
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    128 milyar dolar nerede diye hesap soranlara ithaf olunur
    demek ki para buharlaşabiliyormuş, bizim rezerv erimesi aylar sürdü adamlar günde 93 milyar eritmişler..
    Biri adamlarin hisse degerindeki düşüş kaynakli şirket değerinin düşmesi diğeri hazinedeki cash paranın yenmesi olabilir mi? Hisse değeri artinca adamin kaybi geri gelecek hazine cash parayi nesinden artirip yerine koyacak?

Tarım ürünleri üretici fiyat endeksi (Tarım-ÜFE) yıllık %142,42 arttı, aylık %4,34 azaldı-TÜİK

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,352
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Tarım ürünleri üretici fiyat endeksi (Tarım-ÜFE) yıllık %142,42 arttı, aylık %4,34 azaldı-TÜİK
    Benmi yanlış anladım,bunu TÜiKMİ açıklamış ?,Peki sormazlarmı neden enflasyonu %80 açıkladığını

Sayfa 309/993 İlkİlk ... 209259299307308309310311319359409809 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •