Sayfa 31/169 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
Arama sonucu : 1347 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Altın vurus v

1.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bu başlığı önceden gormeyip takip etmediğime şaşırıyorum
    Bende şaşırdım walla, görmemenize

2.  Alıntı Originally Posted by Happy Yazıyı Oku
    Ağabey twitterde BÜ yazıyor resmin altında. Siz de benim gibi fi tarihinde Boğaziçi mezunu musunuz?

Bikmis Abim eskilerdendir. Tevfik Fikret'in evinde beraber Bogaz'i seyredip tavla oynadiklarini iddia edenler var.

Bikmis Abi, bu kopekler pek de yakisikliymis, masallah. Siz TR ye mi dondunuz? Yoksa Kanada'dan postaya mi vereceksiniz? Simdi bana guluyordur akradaslar da, ben postayla civciv getirtmistim gecen sene. Iki gunde geldi. Sabah aradilar, gittim aldim postaneden. Herkes bana bakiyor, elimde civcivler, iyice de acikmislar, sesleri yuksek cikiyordu.

Biz de daha mektuplar zor giderken, elin oglu postayla civciv, tavuk, ari, yilan, evcil hayvan vs leri tasiyor yuz senedir. Ama olsun, onlarin da 3. havalimani yok. Kiskanclarindan catlasinlar insallah.

Vesselam,

freesky

Alıntı Originally Posted by net Yazıyı Oku
    Bende şaşırdım walla, görmemenize
    Başlığı görmesem de haftasonu kendisiyle tanışma şerefine nail oldum

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Geçen hafta 2 gece üst üste (1 gece 4 kişi, bir gece de 10 kişi) bu guzu namıssızını cepten arayıp meee, meee, meee dedik.!

Tilt oldu vatandaş!

Daa 3 ay kendine gelemez. )))

Sent from my iPhone using hisse.net
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    MECBUREN yatirimci olursunuz.SOROS.
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

5.  Alıntı Originally Posted by bikmisbroker Yazıyı Oku
    Geçen hafta 2 gece üst üste (1 gece 4 kişi, bir gece de 10 kişi) bu guzu namıssızını cepten arayıp meee, meee, meee dedik.!

Tilt oldu vatandaş!

Daa 3 ay kendine gelemez. )))

Sent from my iPhone using hisse.net
    Obür koyde yazmış bunu🤣🤣🤣

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

Altın vurus v

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Başlığı görmesem de haftasonu kendisiyle tanışma şerefine nail oldum
    Yemekte kontra sorular ile bu başlıkta ilk 2-3 sayfada grafik ile anlatmaya çalıştıklarımı LAF İLE anlattırdılar bana.

(Mahsus yaptılar deyyuslar biliyorum!)

Bi baktım, MedwiG kardeşimiz pür dikkat dinliyor!

İçimden dedim ki "Ula BaBo, geleceğin borsacısı" hemen yanında oturuyor, farkındamısın?. )))

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM, sonu yanlis giden SPEKÜLASYONDUR. EGER, zamaninda spekulasyondan cikamazsaniz
    Yorumlayabilene Teknik Analiz onden gider, haberler arkadan gelir!Para piyasalari Pazara kadar degil, Mezara kadardir. BaBo
    Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Boga piyasasinda avlanmak istemiyorsan, gendine ceyrek te olsa bisiler alacaksin.Ons yil sonu 1350 bahsediliyor.Giprasmasi lazim artik.

XU30 EURO da guc kaybi var, KAMA asagi gecildimi, asagiya dogru saymaya baslariz.

Twitter:
    @bikmisbroker=@M_N_Kutan

Sayfa 31/169 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •