Sayfa 31/702 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 5746 madde; 241 - 248 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bugün, dün son anki hareketin devamı gelebilir. Direnç 0,47 . YTD...

2.  Alıntı Originally Posted by sakinkanal Yazıyı Oku
    Bugün, dün son anki hareketin devamı gelebilir. Direnç 0,47 . YTD...
    Ne direncinden bahsediyorsun sabah 0,45 Den açıyor şimdi 0,43
    Bunlar yamyam

3. Arkadaşlar ihlas hissede kalmanın bazı özellikleri var önce sabırlı çok sabırlı olun seans açılır açılmaz bakmayın ihlas düşünce hiç izlemeyin derin nefes alın hergün hergün yorum yapmayın ne Zaman çıkacak diye sabırsızlanmayın sakın üzüntünüzü belli etmeyin mesela en iyi çıkış temmuz sonu oh oh diyin karşınızdaki büyük mal sahiplerini deli edin çıkarsa hepimize çıkmazsa s....ikimize modunda takip edin siz üzülürseniz biz takmayız hesabı takılın 2017 İhlasın yılı olmayacak ihlas çıkış için çift yılları sevmez 2019 ne kaldı Can'ım diyin siz daha Mutlu olursunuz ben gerekirse lotları torunlara bırakırım henüz bekarım saygılar yatırı tavsiyesi içermez

4. Sn. Durgun pozitif pencere için teşekkürler.

5. Spk'dan büyük Fötö operasyonu 30 kişi göz altına alınmış ..İHYAY gözün aydın kınalı kelebeğim benim pazartesi uçarsın artık eşşek değilsin yaa canim benim..

6.  Alıntı Originally Posted by kartalgaga Yazıyı Oku
    Spk'dan büyük Fötö operasyonu 30 kişi göz altına alınmış ..İHYAY gözün aydın kınalı kelebeğim benim pazartesi uçarsın artık eşşek değilsin yaa canim benim..
    İnşaAllah
    2011 alış 2.12 BEKLİYORUM

7.  Alıntı Originally Posted by kartalgaga Yazıyı Oku
    Spk'dan büyük Fötö operasyonu 30 kişi göz altına alınmış ..İHYAY gözün aydın kınalı kelebeğim benim pazartesi uçarsın artık eşşek değilsin yaa canim benim..
    Bu kadar cahillik akla ziyandır arkadaş!

İhlasların uçmaması patronlarından kaynaklanıyor ne alakası var spk daki fetölerle ?

8.  Alıntı Originally Posted by hamdi bey Yazıyı Oku
    Bu kadar cahillik akla ziyandır arkadaş!

İhlasların uçmaması patronlarından kaynaklanıyor ne alakası var spk daki fetölerle ?
    Aslında sebepsiz olarak halka arz fiyatının altına düşen şirketleri direkt borsadan sallayacaksın.
    Bir daha da kapısından sokmayacaksın. Şayet başka alternatifi yoksa şirketi satıp milletin parasını iade edeceksin.

Defter değerinin altına düşmeyi bıraktık 5 te birine kadar düşüyor ama ses çıkaran yok.
    Üstelik arzdan sonra kasaya da dünyanın parası girmiş oluyor.

Sonra buna da serbest piyasa diyeceksin.
    Evet vatandaşı soymak serbest.
    http://twitter.com/A_N_A_L_i_S_T
    Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır.

Sayfa 31/702 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •