Spk açıkçı sevmediği için mi müdahale etmiyor bizi alsın diye
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Spk açıkçı sevmediği için mi müdahale etmiyor bizi alsın diye
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şu grafiği görüp de hala alım fırsatı vermiyor deniyor ya, beni bir gülme alıyor![]()
Yazdığım mesajlar şahsi görüşlerim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] makro hocam sen çok yaşa emi ne güldüm yaa ok iyidi bu
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forum yöneticisi silmiş benim yorumu sağlık olsun
Tamam kısacık şöyle diyelim tavan tavan giderken nasıl güzelse basmaya başladığı zamanda tadını çıkarmak isteyenler hisseyi alsın tamamen şans işi acayip dikildi tabanlar ne zaman gelecek bu kadar şişmiş hisseye ky çekmeyi nasıl becerekler acaba
İzleyelim görelim.ytd
Kazanabilenleri tebrik etmek gerek
Tahtadaki rekabetten oluşan güvensizlikle erken veda etmiştik hisseye, ama hissenin reel beklentisi yaklaşmıştı. İlk etapta bu ani hareketlerden Sonra şşrkette oluşan karlılıklara ve yeni gelişmelere kadar belli bir bant aralığına yerleşip iniş çıkışlarla oralarda seyreder sanırım.
Bundan sonra hissede belirleyici olan durumlar;
-Stoklardaki varlıklar satılıp ne kadar nakit üretileceği önemli.
-yatırım amaçlı gayrimenkul olarak ayrılmış üniteler de zamanla satışa konu olursa (Belki rezidans bloğu topluca satılır) ne kadar nakit üreteceği önemli.
-Sonra temettü veya bedelsiz olayları
-Sonra ünitelerin satışından edilen yüksek nakitlerle ne gibi yeni projeler veya şirket ne gibi yeni yapılanmalar yapılacağı önemli
Satışa konu olan bölge Metro ya, İstanbul’un en büyük hastahanelerine, Adliyeye, Büyük Avm lere yürüyüş mesafesinde oluşu ünitelerin her gecen zaman değerli kılmakta. Sanırım yanına yeni çok büyük bir doğa parkı ve avm daha yapılıyor. Konun olarak çok avantajlı. Ama Şuan volatillte fazla herşey ani iniş çıkışlara çok açık buda risk çağrışımı yapıyor.
Yer İmleri