geçen perşembeden beri mal satıyorlar bence. bugün de bunu bahane edip aşağılara çekebilirler. 0,97 den buralara gelmiş biir kağıt sonuçta.
o kadar olumsuz olsa taban olmasi gerekmez mi?
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir. En uzman kisiler bile bir menkulun degerinin artip azalacagini kesinlikle bilemez.
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
şu haber de gelmedi gitti. biz ne bekliyoruz nasıl haberler çıkıyor. baht olacak önce...![]()
yuhhh ya bir gazete haberi nelere mal oluyor hakikaten şu doğan yatırımcıları diken üstünde olacak herzaman o belli oldu
çok önemli beklentisi olan bu kağada bile sıçrıyosa bu yuhh artık diyorum başka bişey demiyorum.
saat 3 den sonra toparlamaya başlıyacaktır
ytd.
hisse amma haberin gölgesinde kaldı beklentisi güçlü olan bir hisse sabır sabır
ytd.
Dohan holding yatırım bolumu banu hn la yarım saat gorustum ve adam akıllı acıklama bıle yapamıyor sadece soyledıgı gazate haberının bu kadar etkılememesı gerekıyor soyledıgı bu hısseler -% 5 yapmıs bu normal miş haber le alakası yokmu boyle sac saban bır yatırım bolumu olamaz ya
Yer İmleri