Artan

267,50 9.99 11:25
38,14 9.98 11:27
13,83 9.94 11:27
15,86 9.91 09:55
54,75 9.5 11:27
Artan Hisseler

Azalan

283,50 -10 11:27
47,70 -10 11:27
45,36 -10 11:27
79,40 -9.98 11:27
372,00 -9.98 11:27
Azalan Hisseler

İşlem

7.259.337.880,20 11:27
3.713.040.442,50 11:27
3.664.957.694,45 11:27
3.090.507.301,45 11:27
2.319.981.575,26 11:27
Tüm Hisseler
Sayfa 31/632 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 5549 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Yurtdışı Borsalarında Hisse Senedi İşlemleri

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Moscow, Istanbul, Bogota, Amsterdam
    Gönderi
    1,953
    Ne olduk boyle dun cakildi resmen

kardan zarar ettim iki gundur ama bakalim beklemedeyiz

2. Selamlar Saygılar,
    Ford motor ve General elektrik için düşünceleriniz nelerdir epeyce düşmüş gibiler ayrıca temettü için PPL Corporation nasıldır
    Bilgisi olan var mı ? Geçen gün continental almanya borsasında sert düştü sonra lastikçilere baktım abd borsasındakiler de dayak yemiş gibiler... lastikçiler neden böyle google araştırmasında bişey bulamadım soru çok oldu kusura bakmayın.
    hayatı güzel yaşamak lazım çünkü bir tane hakkımız var

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,953
     Alıntı Originally Posted by saimender Yazıyı Oku
    Selamlar Saygılar,
    Ford motor ve General elektrik için düşünceleriniz nelerdir epeyce düşmüş gibiler ayrıca temettü için PPL Corporation nasıldır
    Bilgisi olan var mı ? Geçen gün continental almanya borsasında sert düştü sonra lastikçilere baktım abd borsasındakiler de dayak yemiş gibiler... lastikçiler neden böyle google araştırmasında bişey bulamadım soru çok oldu kusura bakmayın.
    Ford: muhtemelen Tesladan ve cin ve Avrupayla valrilan ticaret savasindan dolayi
    GE: zaten gittikce zarar ediyor,: gecen sene butun varliklarindan daha fazlasini kaybetti 180 milyar dolardi galiba , frmanin toplam degeri 160 milyar dolar bide odadirek Tesla ve Tcaret savaslarindan dolayi

GE ile ilgili ayrintili bilgiyi burda bulabilirsiniz https://www.youtube.com/watch?v=CqF3WUST-fk

Lastikcilere gelince: herhalde artik tahmin edebiliyorsundur, Ticaret savasi hammade en ucuzu cinden gelior, ve hatta lastiklerin coguda orda uretiliyor o sebeple

4. Cevaplarınız için çok teşekkürler emek verdiniz sağolun
    hayatı güzel yaşamak lazım çünkü bir tane hakkımız var

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    1,953

6. Öncelikle herkesin emeklerine sağlık, çok doyurucu paylaşımlar yapılmış.
    Formu baştan sona okudum. Vergi için devletin öğrenme mekanizması anlatıldı mı göremedim. Swift sayesinde mi olur (kriptopara transferleri ile önüne geçilebilir mi?), yoksa yurtdışı kurumlar yabancı hesabı olanları kendi ülkelerine (temettü, al-sat karı vs) bildirir mi?
    Kısaca bu mekanizma nasıl işler?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul, New York
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by laplace Yazıyı Oku
    Öncelikle herkesin emeklerine sağlık, çok doyurucu paylaşımlar yapılmış.
    Formu baştan sona okudum. Vergi için devletin öğrenme mekanizması anlatıldı mı göremedim. Swift sayesinde mi olur (kriptopara transferleri ile önüne geçilebilir mi?), yoksa yurtdışı kurumlar yabancı hesabı olanları kendi ülkelerine (temettü, al-sat karı vs) bildirir mi?
    Kısaca bu mekanizma nasıl işler?
    teşekkürler,
    herkes öğrendiği yeni bir bilgiyi paylaşmaya gayret ediyor. Malum bizim ülkede yurtdışı borsalarla ilgili doküman/bilgi çok çok az.
    Finans kuruluşları 3 ayda bir hesapları maliye'ye raporlar.
    Yurtdışı aracı kurum/bankada hesabı olanlar ise, parasını swift ile TR'ye gönderdiği anda maliyenin (devletin) bilgisi olur.
    Kısaca Dijital olarak işlenen tüm kayıtlar maliye'nin (devletin) bilgisi dahilindedir.
    Kripto paralar, sermaye piyasalarında şuan geçmiyor biliyorum
    syg.
    “Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır". Warren Buffett
    "Don't be dazzled by the stock market.. It's a giant distraction" John Bogle

8.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    teşekkürler,
    herkes öğrendiği yeni bir bilgiyi paylaşmaya gayret ediyor. Malum bizim ülkede yurtdışı borsalarla ilgili doküman/bilgi çok çok az.
    Finans kuruluşları 3 ayda bir hesapları maliye'ye raporlar.
    Yurtdışı aracı kurum/bankada hesabı olanlar ise, parasını swift ile TR'ye gönderdiği anda maliyenin (devletin) bilgisi olur.
    Kısaca Dijital olarak işlenen tüm kayıtlar maliye'nin (devletin) bilgisi dahilindedir.
    Kripto paralar, sermaye piyasalarında şuan geçmiyor biliyorum
    syg.
    Anladım, teşekkür ederim Devletimiz sağ olsun döviz mevduat stopajlarını bugün arttırmış. yurtdışı dividend daha bi cazip hale geliyor.

Sayfa 31/632 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •