Sayfa 31/948 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 7583 madde; 241 - 248 arası.

Konu: ERCB - Erciyas Çelik Boru

1.  Alıntı Originally Posted by milagras Yazıyı Oku
    10 bin lotu olan arkadasım(16,300) bugünki kpanısa göre yuvarlayarak anlatayım 3 bin lotu olcak birleşmeden sonra ki fiyata göre 16,300 tl si olan arkadasıma 3 bin lot(yuvarlak hesap) hissefiyatıda birleşme sonrası 5,43 lira olur
    Yani maddi anlamda bir kayip olmayacak? Peki artis olur mu birlesmeden dolayi

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Arkadaslar 1.64 den almisdim 1.80 den bozdum devami gelir mi bilemedim.bilgisi olan var mi

3. Hissede dun dikkat çektiğimiz husus işlem hacmının azalması ve sıkışma bugun yukarı sert şekilde dönüş yaptı...Birleşmeye kadar dışarda kalan lotlar toplandıkça hareketler birleşme sonrası böyle hızlı olacaktır..
    “Benim kudretimin ulaştığı yere onların hayalleri bile ulaşamaz!”
    Fatih Sultan Mehmet

4.  Alıntı Originally Posted by ekonomistomer Yazıyı Oku
    Hissede dun dikkat çektiğimiz husus işlem hacmının azalması ve sıkışma bugun yukarı sert şekilde dönüş yaptı...Birleşmeye kadar dışarda kalan lotlar toplandıkça hareketler birleşme sonrası böyle hızlı olacaktır..
    Tesekkurler hocam

5. Tavana gidiyor izlenimi verip malı dağıtmaya başladı gibi

6. Bu spk hiç küçük yatırımcın lehine bişey yapmazmı kağıt yükseliyor diye seans durduruyor bak yükseldiği kardar düştü nerde hani spk .

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by murolli Yazıyı Oku
    Bu spk hiç küçük yatırımcın lehine bişey yapmazmı kağıt yükseliyor diye seans durduruyor bak yükseldiği kardar düştü nerde hani spk .

Spk aslında yükselirken devreyi kesiyorki kanmayın bu hisse ele vermek için hazırlık yapıyor diyor

8. Aslında doğru olan düşerken kesmek değişmi küçük yatırımcı fazla zarar etmeden çıksın diye

Sayfa 31/948 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •