İnanması zor bir haber daha.
Bu kış, normalden ÇOK ÇOK daha soğuk olacakmış. Mini bir buzul çağına girecekmişiz.
Nasa açıklamış.
Bu haber aslında eski. 2020 - 2021 civarı mini buzul çağı deniyordu, şimdide bu kış diyorlar.
Ben ciddiye almadım ama yinede bir şirinceye gitmekte fayda var.
Bizim adi medyamız, bazı yerleri meşhur yapıp para kazandırmakta epey mahirdir.
2012 yılında uzaydan bir gezegen gelip dünyanın anna koyacak dendiğinde, bizim medya hemen "Dünyada sadece şirince" kurtulacak diye haber yaptı.
Şirince haberleri TVlerde ve gazetelerde duyulunca, milletde şirinceye akın etti. Ben çok yakınım 20 dakkalık yol. Turiztik gezi amaçlı gittim baktım, bildiğin köy. Ama reklamı bol olduğundan iyi para kazanmış ve evleri tamir etmişler o sebeple temiz ve güzel görünüyor. Eski bir rum köyü. Bi kaç şarap fabrikası ve taş bir yolu var. Birde tarihi kilisesi var. temiz bakımlı olması dışında diğer köylerden ayıran bi özellik yok. Ama medyada dostu fazla.
Bu ara özellikle yahudi medyasında, orta anadoludaki bir tuz bölgesinin, haber adı altında çaktırmadan reklamı yapılıyor. Orada kurulan firma, bu reklam amaçlı haberler sayesinde hızla satış yapıp zenginleşecektir. medyanın o kadar büyük etkisi var. Hakkınızda kötü haber yaparlarsada eğer çok sağlam firma değilseniz birden bire batarsınız. Çok sağlamsanızda kötü duruma düşersiniz ve gelişmeniz engellenir. Bu tuz firmasının sahibi yahudiler olmalı ve destek oluyorlar. rakibiyseniz, büyüme konusunda şansınız çok az. Bu örnek, medyanın 80 yılda yahudileri nasıl tüm ülkenin sahibi haline getirdiğini gösterir.
Mini buzul çağının bu kış geleceğine inanasım zor. Bi kaç ay sabredip göreceğiz.
Son düzenleme : alicemal; 08-10-2018 saat: 14:36.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri