Bankacılık endeksi çökmüş resmen -10,64 (TL bazında)
Banka hisselerine yatırım yapanlara üzüldüm gerçekten
Bu arada, döviz ve altında, ne swap yasaklanması, nede sabahki MB kararları işe yaramadı.
Bankacılık endeksi çökmüş resmen -10,64 (TL bazında)
Banka hisselerine yatırım yapanlara üzüldüm gerçekten
Bu arada, döviz ve altında, ne swap yasaklanması, nede sabahki MB kararları işe yaramadı.
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Bugün olması ilginç geldi....
Nisan ayından beri bekliyen temettü stopaj iadesini Beşiktaş Vergi Dairesi bugün gönderdi !!!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Bu başlıkta çok söylendi...
Oynak Bistte güven olmaz diye...
3-5 hisse ile yükseltirsin endeksi,gel gel yaparsın,sonra 400 kusur hisse ile çövdürürsün malı sazanlara...
Umarım endeksin altında kalan az olmuştur...
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
m. recep erçin
m. recep erçin
@mrecepercin
·
2 h
ABD heyetinin eli boş dönmesi sonrası TL'ye saldırı yapılacağı ayan beyan ortadayken önlem almakta gecikip şimdi yargı yoluyla sansür girişiminde bulunmak panik yaratır. Bugünü kırmızı pazartesi olarak not ettim. Bu işler davul zurna çala çala yapılmaz
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Tr 2030 10,16 % 12,13
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri