Sayfa 31/128 İlkİlk ... 2129303132334181 ... SonSon
Arama sonucu : 1024 madde; 241 - 248 arası.

Konu: PRZMA - Prizma Press Matbaacılık

1.  Alıntı Originally Posted by indiana79 Yazıyı Oku
    ne desek bos olan bızım mangırlara oldu...boylede hıc yakalanmamıstım daha önce..yok baba borsa morsa hikaye..benı bıle carptılarsa herkesi çarparlar..ne oldugunu bıle anlayamadım..
    Peki bu kagidi alırken nereden nereye düştüğünü. Yillardir surundugunu ve kaç zamanda buraya kadar şişerek geldiği nu hic arastirmadinmi.eğer arastirmadiysan valiklama atlamisin demekki bugünkü 3.20 yükselişe.hayielisi olsun ama tilki yerine dönmeye yolculuğa basladi diyorum ama burasi borsa dong çalmadan baslamaz

Geçmiş yaşlıların ve yıkılmışların sıgınağıdır......!!!!!
    Yazılarımın tamamı (SPK) Sermaye Piyasasi Kanunu md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsaminda tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir yatırım danışmanlığı icerisinde degerlendirilemez yatırım tavsiyesi icermez yatırım tavsiye niteliği taşımadıgindan Yatırımcı profilinize uymayabilirKESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

2. hocam pasta atabilen yokmu anlıyalım olayı. arkadaşlar belli ki mal el değiştirdi o esnada da taban yapıp alttan topladılar, mal yedirmek isteseydiler bunu 15 dakkada yapmazdılar sindire sindire akşama kadar tabana indirirdiler. yanlış düşünmüyorumdur umarım

3.  Alıntı Originally Posted by aykut_ys Yazıyı Oku
    hocam pasta atabilen yokmu anlıyalım olayı. arkadaşlar belli ki mal el değiştirdi o esnada da taban yapıp alttan topladılar, mal yedirmek isteseydiler bunu 15 dakkada yapmazdılar sindire sindire akşama kadar tabana indirirdiler. yanlış düşünmüyorumdur umarım

buyrun yorumlayın, zaman satış tablosunu inceledim. gedik saçma sapan bişeyler yapmış anlam veremedim. nolmuş burda ?

4. Arkadaşlar, tabanda gerçekleşen işlemlerin dağılımı ;

5. 2.260.000 lot 2.90 maliyetle açığa satış olmuş. Bunu satanlar kar etti de. Bu kadar lotu alan ne kar edecek

F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Gerçekten karışık.....

7. Mal devri olabilir. Gedik yükünü birine devretmiş sankim.

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    @İBİLOĞLU
    @TRADE_MANYAGI

8. Hakan kurklu hisse pazarlanmis deniliyor arkadaslar haberiniz olsum

Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 31/128 İlkİlk ... 2129303132334181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •