Sayfa 31/954 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 7625 madde; 241 - 248 arası.

Konu: TSKB - T. Sınai Kalkınma Bankası

1. nedensiz**aşşa hareketin sebebi belli oldu..
    lüküs hayat ohh ne rahat**
    bi grup gel vatandaş geeellll dedii-yok 1.8 olmadı 2.4 lara kadar her koldan okumuş çocuk korosu hareketteydi..meğersede böyle bi sonuç varmışşşş..mışşş ...her koldan abidiklemne hareketi başında kim maestro şefi*****????

2. vergi kaçakçılığı en adi suçlardan biridir
    tskb de bu suçu işlemiş ve bu suç mahkemece onanmıştır (bu konuyla ilgili olarak 1 ay kadar önce yazmıştım)
    kap a yaptıkları açıklamada işledikleri bu adi suç nedeniyle mahkemeden gelen kararı anayasa mahkemesine götüreceklermiş
    bizim buralarda bir laf vardır "hem suçluuuu hemde güçlüüüü"
    yatırımcısını madur eden adi vergi kaçakcısı
    sabır, sabır, sabır...

Şirkete olan net mali külfeti tahmini ne kadar? 2016 yılında bunun için herhangi bir karşılık ayrıldı mı?

4. endeks 95323
    vergi kaçakcılarının idare ettiği TSKB 1.49
    idareciler maaşlarını zamlı ve zamanında almaya devam ediyorlar, yönetim kurulu üyeleri maşı olanlar maaşını , huzur hakkı alanlar huzur haklarını zamlı ve düzenli almaya devam ediyorlar
    ama
    TSKB yi yönetenlerin yani vergi kaçakcılarının yaptıkları kötü yönetimin bedelini ise TSKB yatırımcısı zarar etmek suretiyle ödemeye devam ediyor

şirketi yani TSKB yi zarar uğratan yöneticiler hakkında halka açık şirketi zarar uğratmaktan dolayı uğratılan zara rın zarara ugratan lardan ve silsile yoluyla genel müdür den aşağıya dogru muhasebecisine ve diğer sorumlularına kadar herbirinden ayrı ayrı gecikme bedelleri dahil tahsili yönünde talep dilekçesi verilebilir eğer buna uyulmassa dava acılabilir.
    sabır, sabır, sabır...

5.  Alıntı Originally Posted by darkblue37 Yazıyı Oku
    endeks 95323
    vergi kaçakcılarının idare ettiği TSKB 1.49
    idareciler maaşlarını zamlı ve zamanında almaya devam ediyorlar, yönetim kurulu üyeleri maşı olanlar maaşını , huzur hakkı alanlar huzur haklarını zamlı ve düzenli almaya devam ediyorlar
    ama
    TSKB yi yönetenlerin yani vergi kaçakcılarının yaptıkları kötü yönetimin bedelini ise TSKB yatırımcısı zarar etmek suretiyle ödemeye devam ediyor

şirketi yani TSKB yi zarar uğratan yöneticiler hakkında halka açık şirketi zarar uğratmaktan dolayı uğratılan zara rın zarara ugratan lardan ve silsile yoluyla genel müdür den aşağıya dogru muhasebecisine ve diğer sorumlularına kadar herbirinden ayrı ayrı gecikme bedelleri dahil tahsili yönünde talep dilekçesi verilebilir eğer buna uyulmassa dava acılabilir.
    2015 temettü ve bedelsizin de vardım... yakamı zor kurtardım.. yoksa hala bu fiyatlarda bekliyor olacaktım... aldığım nakit ve bedelsizler dahil olmak üzere inanın yinede 1.75 lerden zor kurtuldum... şu an intikam almaya geldim... spk bedelsizi onaylasın bakalım ne olacak... elbet hareket edecektir.... ytd.... paralı kuruluşlar 1.80 ve 2.40 lı sevilerde al ve ekle tavsiyesi veriyorlar... ytd...

6.  Alıntı Originally Posted by darkblue37 Yazıyı Oku
    vergi kaçakçılığı en adi suçlardan biridir
    tskb de bu suçu işlemiş ve bu suç mahkemece onanmıştır (bu konuyla ilgili olarak 1 ay kadar önce yazmıştım)
    kap a yaptıkları açıklamada işledikleri bu adi suç nedeniyle mahkemeden gelen kararı anayasa mahkemesine götüreceklermiş
    bizim buralarda bir laf vardır "hem suçluuuu hemde güçlüüüü"
    yatırımcısını madur eden adi vergi kaçakcısı
    ortaklık yapısını biliyorsunuz değilmi sayın darkblue... bakarsanız bunların kim olduğunu anlarsınız... bir şeyler diyeceğim de artık ceza yemekten bıktım... üç sefer hesap değiştim...

Ortaklık Yapısı

Türkiye İş Bankası Grubu A.Ş. %50,71
    Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O %8,38
    Halka Açık ve Diğer Ortaklar %40,91
    Toplam %100,00

anlıyorsunuz değilmi... 2006 yılından beri borsayım ... bu ortaklık yapısındaki şahıslar bistin en çok işlem gören hisseleri ama eşşek gibi hep aynı fiyatta aynı yerde debelenip dururlar... garan da onlara dahil ki bistin en çok işlem gören kağıdı... reziller... bistte şunu anladım vurup kaçacaksın... vurduğuna arkana dönüp bakmayacaksın bile... ha fırsat veriyorsa bir daha .. bir daha... vur vur.... sinirlendim yine... ytd... iyi akşamlar...

7.  Alıntı Originally Posted by sertçetin Yazıyı Oku
    ortaklık yapısını biliyorsunuz değilmi sayın darkblue... bakarsanız bunların kim olduğunu anlarsınız... bir şeyler diyeceğim de artık ceza yemekten bıktım... üç sefer hesap değiştim...

Ortaklık Yapısı

Türkiye İş Bankası Grubu A.Ş. %50,71
    Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O %8,38
    Halka Açık ve Diğer Ortaklar %40,91
    Toplam %100,00

anlıyorsunuz değilmi... 2006 yılından beri borsayım ... bu ortaklık yapısındaki şahıslar bistin en çok işlem gören hisseleri ama eşşek gibi hep aynı fiyatta aynı yerde debelenip dururlar... garan da onlara dahil ki bistin en çok işlem gören kağıdı... reziller... bistte şunu anladım vurup kaçacaksın... vurduğuna arkana dönüp bakmayacaksın bile... ha fırsat veriyorsa bir daha .. bir daha... vur vur.... sinirlendim yine... ytd... iyi akşamlar...

evet haklısın "vurup kaçma konusunda"
    diğer konularda yorum yapmak istemiyorum

şubat ayından beri fırsat vermedi vurup kaçmama, bu yazdığım benim sahsımla ilgili

yatırımcı ile ilgili olan ise en azından endekse parelel getiri olabilmeli (fazlası mükemmel olur)
    burada benim kızdığım ve kabul edemediğim
    şubat ayı başları endeks 87000 civarı tskb 1.59 görüyor
    bugün 9.5.2017 endeks 95323 tskb 1.49

gülermisin ağlarmısın ( temettü 4 kademe bunu eklersek günün değeri 1.53 olur)
    sabır, sabır, sabır...

8. Özel Durum Açıklaması (Genel)

1 ÖZLEM BAĞDATLI HUKUK İŞLERİ GRUP YÖNETİCİSİ TÜRKİYE SINAİ KALKINMA BANKASI A.Ş. 25.02.2013 18:02:38
    2 KORHAN AKLAR DANIŞMAN AVUKAT TÜRKİYE SINAİ KALKINMA BANKASI A.Ş. 25.02.2013 18:04:52

Ortaklığın Adresi : Meclisi Mebusan Cad. No.81 Fındıklı-İstanbul
    Telefon ve Faks No. : 0.212.334 50 50 / 0.212.334 52 34
    Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri İle İlişkiler Biriminin Telefon ve Faks No.su : 0.212.334 50 70 / 0.212.334 52 34
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Açıklama mı? : Hayır
    Özet Bilgi : Vergi İncelemesi ve Tarhiyatları

AÇIKLAMA:
    Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. tarafından Medeni Kanun hükümleri uyarınca kurulmuş olan "Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. Mensupları Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Vakfı"na Vakıf Senedi ve ilgili mevzuat çerçevesinde Bankamız yükümlülüklerini yerine getirmek üzere yapılan ödemeler ile çalışanlar tarafından Vakfa yapılan ödemelerle ilgili olarak Vergi Denetim Kurulu müfettişleri tarafından bir inceleme yapılmıştır. Bu inceleme sonucunda söz konusu yükümlülük tutarlarının ücret esasında vergilendirilmesi ve dolayısıyla gelir vergisi stopajına ve damga vergisine tabi tutulması ve çalışan paylarının ücret gelir vergisi matrahından indirim konusu yapılmaması gerektiği iddiasıyla 2008, 2009, 2010 ve 2011 dönemleri için inceleme raporu düzenlenmiştir.

Bu rapora istinaden Bankamıza cezalı gelir vergisi/damga vergisi tarhiyatları yapılarak vergi ceza ihbarnamelerinin tebliğ edilmesine başlanmıştır. 2008, 2009, 2010 ve 2011 dönemleri için cezalı tarhiyat rakamlarının 17 Milyon TL seviyesine ulaşacağı tahmin edilmektedir.

Konuya ilişkin yapılan değerlendirmede Bankamız uygulamasının mevzuata uygun olduğu düşünülmekte olup, söz konusu tarhiyatlara karşı Bankamız yasal hakları kullanılacaktır. Konuyla ilgili gelişmeler oldukça kamuoyu bilgilendirilecektir.
    sabır, sabır, sabır...

Sayfa 31/954 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •