Sayin aksakal aksine takibinizi firsat buldukca yapiyorum elimde tav ve THYO mevcut al sat yapan biri degilim maastan maasa cebim elverdigi kadar dusukte olsa yuksekte olsa alip kenarda dursun diyen biriyim 😉sadece bu hisse ile ilgili dusuncelerinizi merak etmistim zaman ayirdiginiz icin tesekkur eder iyi gunler dilerim.
aslinda sorunuza cevap burda var sayin forumdasim ....
ancak hisse soru cevabi yapmiyoruz bildiginiz gibi ...
alintiladigim ilk mesaj zaten bu konudaki gorusumi dile getiriyor. .
ayrica ben al biriktir yatirimina inanmiyorum bistte o yuzden mantaliteler farkli.. .
anlayisiniz icin tesekkur ederim....
bol kazanclar
Bu yorumunuzu okumustum tesekkur eder bol kazanclar dilerim
bugun emin olun cok ky zarsr etti ...
gunun ve volaritenin sarhosluguyla pozusyon bozan yeni islem.acan pisman olabilir ... ky hisseden hiseye en cok boyle zamanlarda gecis yapmaya baslar ve borsa cikarken zarar eder sonrada hayiflanir ...
isin ehli olmayan icin boyle gunlerde en guzeli piyasayi izlememk pozusyonunu bozmadan sabretmek ....
yoksa yesillenen hisseleri gordukce mantiksiz bi sekilde elindekini cikarip o tahtadan o tahtaya ucmaya gecmeye yonelirki sonu husran olur...
bu topikte yorum yapmassaniz memnun olurum lutfen bunu tartismayalim arkadasim....
daha oncede soyledigim gibi sizi iyi niyetli ve seviyeli bulmuyorum bu kadar net soyleyim ....
soyleyecek sozunuz varsa bi topikte siz acin yahut baska bi topikte yazin ama burada degil ....
Yer İmleri