Sayfa 31/101 İlkİlk ... 2129303132334181 ... SonSon
Arama sonucu : 806 madde; 241 - 248 arası.

Konu: orta vade model portföy ( temel-teknik-kademe analizi )

1.  Alıntı Originally Posted by mus_yurt Yazıyı Oku
    Merhaba sayın Aksakal THYO ile ilgili goruslerinizi alabilirmiyim nasil bir sirkettir sizce? Teşekkür ler
    alamassiniz.
    hisse soru cevabi yapmiyoruz ..

zahmet buyurup yazmadan once biraz topigi okusaydiniz bu cevanbi elli yerde gorurdunuz ...

bol kazanclar...

2. Sayin aksakal aksine takibinizi firsat buldukca yapiyorum elimde tav ve THYO mevcut al sat yapan biri degilim maastan maasa cebim elverdigi kadar dusukte olsa yuksekte olsa alip kenarda dursun diyen biriyim 😉sadece bu hisse ile ilgili dusuncelerinizi merak etmistim zaman ayirdiginiz icin tesekkur eder iyi gunler dilerim.

3. aslinda sorunuza cevap burda var sayin forumdasim ....

ancak hisse soru cevabi yapmiyoruz bildiginiz gibi ...

alintiladigim ilk mesaj zaten bu konudaki gorusumi dile getiriyor. .

ayrica ben al biriktir yatirimina inanmiyorum bistte o yuzden mantaliteler farkli.. .

anlayisiniz icin tesekkur ederim....

bol kazanclar
     Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    bu paylasimi onlere alalim .... onumuzdeki hafta lazim olacak ....

bu hafta referandum riskini almak istemeyen yatirimcilarin satislariyla bir miktar dinlenmeye gecebilir ve dip olusumunu tamamlamasi icin firsat dogar ....

arkadaslar sizden ricam diger havayolu sektor hisseleriyle TAVHL in grafigini karsilastirin ... neden bu hisseyi sectigim hakkinda fikir verecektir ...

aektor olarak bence havacilik sektpru bir sure daha dip olusumuna devam edecek ....
    lakin tavhl in pozitif ayrisacagini dusunuyorum ....

gecen haftaki ek alimlara ilave olarak bu haftada sanirim bir miktar ilave edecegim ...

(investingde ftemmettu fiyatduzeltmesi yapilmadan calisilan bi grafik odugu icin kafa karistirici olabilir ... sadece dip bolgesi denen yere odaklanmak yeterli .... ucgen isliyor .... )
     Alıntı Originally Posted by mus_yurt Yazıyı Oku
    Merhaba sayın Aksakal THYO ile ilgili goruslerinizi alabilirmiyim nasil bir sirkettir sizce? Teşekkür ler
     Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    alamassiniz.
    hisse soru cevabi yapmiyoruz ..

zahmet buyurup yazmadan once biraz topigi okusaydiniz bu cevanbi elli yerde gorurdunuz ...

bol kazanclar...
     Alıntı Originally Posted by mus_yurt Yazıyı Oku
    Sayin aksakal aksine takibinizi firsat buldukca yapiyorum elimde tav ve THYO mevcut al sat yapan biri degilim maastan maasa cebim elverdigi kadar dusukte olsa yuksekte olsa alip kenarda dursun diyen biriyim 😉sadece bu hisse ile ilgili dusuncelerinizi merak etmistim zaman ayirdiginiz icin tesekkur eder iyi gunler dilerim.

4. Bu yorumunuzu okumustum tesekkur eder bol kazanclar dilerim

5. bugun emin olun cok ky zarsr etti ...

gunun ve volaritenin sarhosluguyla pozusyon bozan yeni islem.acan pisman olabilir ... ky hisseden hiseye en cok boyle zamanlarda gecis yapmaya baslar ve borsa cikarken zarar eder sonrada hayiflanir ...

isin ehli olmayan icin boyle gunlerde en guzeli piyasayi izlememk pozusyonunu bozmadan sabretmek ....

yoksa yesillenen hisseleri gordukce mantiksiz bi sekilde elindekini cikarip o tahtadan o tahtaya ucmaya gecmeye yonelirki sonu husran olur...

6.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    bugun emin olun cok ky zarsr etti ...

gunun ve volaritenin sarhosluguyla pozusyon bozan yeni islem.acan pisman olabilir ... ky hisseden hiseye en cok boyle zamanlarda gecis yapmaya baslar ve borsa cikarken zarar eder sonrada hayiflanir ...

isin ehli olmayan icin boyle gunlerde en guzeli piyasayi izlememk pozusyonunu bozmadan sabretmek ....

yoksa yesillenen hisseleri gordukce mantiksiz bi sekilde elindekini cikarip o tahtadan o tahtaya ucmaya gecmeye yonelirki sonu husran olur...
    Sanirim referandumun sonucunu fiyatladi bugun.

7.  Alıntı Originally Posted by Printers Holding Yazıyı Oku
    Sanirim referandumun sonucunu fiyatladi bugun.
    bu topikte yorum yapmassaniz memnun olurum lutfen bunu tartismayalim arkadasim....

daha oncede soyledigim gibi sizi iyi niyetli ve seviyeli bulmuyorum bu kadar net soyleyim ....

soyleyecek sozunuz varsa bi topikte siz acin yahut baska bi topikte yazin ama burada degil ....

8.  Alıntı Originally Posted by Aksakal Yazıyı Oku
    bu topikte yorum yapmassaniz memnun olurum lutfen bunu tartismayalim arkadasim....

sizi iyi niyetli ve seviyeli bulmuyorum bu kadar net soyleyim ....

soyleyecek sozunuz varsa bi topikte siz acin yahut baska bi topikte yazin ama burada degil ....
    Sayın aksakal sanırım bunu demek istedimiz [emoji846]

Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...
    Zihin fukara olunca,akıl ukala olur..Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Sayfa 31/101 İlkİlk ... 2129303132334181 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •