Sayfa 31/245 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
Arama sonucu : 1953 madde; 241 - 248 arası.

Konu: KRGYO - Körfez GYO A.Ş.

1. Karşılıklı işlemler gibi geldi bana aradan gelecek malı almak istiyorlar gibi ytd

2.  Alıntı Originally Posted by yav_tan Yazıyı Oku
    Gedikten işlem yapan arkadaşın parası ya çok ya da aklı yok yukarı alıp aşağı veriyor kendisi de ne yaptığını bilmiyor gibi ALLAH akıl versin ona(2000 tl zarar etti) ytd
    bu zararları göze alıyorsa vardır bir hesabı... şirketin durumu iyi o yüzden rahatız projeler bir taraftan kârı bir taraftan

3. Gedik iyi mal toplamış,takasta 2. Kurum olduğunu düşünürsek alımlarının devamı haftaya olumlu yansıyabilir...

Bu forumda yazdığım yazılar yatırım tavsiyesi içermemektedir.Yazdığım yazıdaki ifadelerden etkilenip de yatırım yapan veya yaptığı yatırımdan vazgeçen kişilerin hareketlerinden sorumlu değilim.Tüm yazılarım paylaşım,sohbet ve geyikten ibarettir...

4. Gediğin 2. Kurum olması yanıltmasın o istiraklerin hisseleri
    Aynı bizimin py yapıcılığı anlamında sattığı hisseler gibi bu gün alan spek ya da bir oyuncu ama ben yatırımcı olmasını isterim onumuzde ki hafta 2 li rakamlara merhaba deyip kalıcı olmasını bekliyorum artık ytd

5.  Alıntı Originally Posted by yav_tan Yazıyı Oku
    Karşılıklı işlemler gibi geldi bana aradan gelecek malı almak istiyorlar gibi ytd
    karşılıklı işlem değil tahta da sürekli 3 kademenin hesabını yapanları sevmiş resmen haftaya 2'yi sabitlerse 10 numara olur.

6.  Alıntı Originally Posted by romantictr Yazıyı Oku
    karşılıklı işlem değil tahta da sürekli 3 kademenin hesabını yapanları sevmiş resmen haftaya 2'yi sabitlerse 10 numara olur.
    Haftaya 2 li fiyatlara geçebileceğini sanıyorum 3 aydır yatay da kaldı 6 aylık bilanço sürpriz yapabilir güre açılacak gelecek ay ve horizonda 40-60 milyon tllik bir potansiyel var bu sene iyi prim yapmaya aday yeni projeler için sermaye artırımı olacaktır geçmiş yıllar karı ile 2017 de oluşacak karlardan bedelli veya bedelsiz ya da ikisi birden mümkün bekleyip göreceğiz hedefim 2,5 ve vadem 2017 12 bilanço ytd

7. Gedik yine zararına mal veriyor vay gedik vay 58 bini verdi 29 bin lot kaldı ver gedik ver sende para çok her trade de 3-4 bin TL bırakıyor ytd
    Son düzenleme : yav_tan; 15-05-2017 saat: 16:22.

8.  Alıntı Originally Posted by yav_tan Yazıyı Oku
    Gedik yine zararına mal veriyor vay gedik vay 58 bini verdi 29 bin lot kaldı ver gedik ver sende para çok her trade de 3-4 bin TL bırakıyor ytd
    belkide diğer taraftan alanda kendisidir, arada düşükten topladıklarını kâr sayıyordur.

Sayfa 31/245 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •