Sayfa 31/692 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 5529 madde; 241 - 248 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by newzzzzz Yazıyı Oku
    su an resmen kumar oynuyoruz!
    benim maliyet düşük.hissenin defter değeride 6 zaten. borcu bitmiş.projeleri bitiyor.yılsonu birsürü geliri olacak.en azından 6 -7 defter değerine düşer diye satmıyorum.ama bana al deseler şuan 8 - 10 lira veripte almam tabi. ben rahat olduğum için bekliyorum.
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

2.  Alıntı Originally Posted by newzzzzz Yazıyı Oku
    su an resmen kumar oynuyoruz!
    dolaşımdaki pay 42 ml. hacim 70 ml. küsür oldu, dağınık alıcı 5 ml. geçti.
    zaman en iyi ilaç derler.

SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by iiiskender Yazıyı Oku
    dolaşımdaki pay 42 ml. hacim 70 ml. küsür oldu, dağınık alıcı 5 ml. geçti.
    zaman en iyi ilaç derler.

tam ben yazacaktım sen yazmışsın aynısını.kim alıyor satıyor bunca lotu.hiçmi bir normal hisseye raslamayacağız.işin ilginç yanı açığa alsat yapmakta yasak.nasıl oluyorda bu kaadar işlem oluyor ilginç.yine ceza yemezsek iyi.daha yeni bürütten çıkmıştık.

4. temelci bu hissenin babası sen oldun, bu kadar sabır hiç görmedim, umarım beklediğine değer..
     Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    tam ben yazacaktım sen yazmışsın aynısını.kim alıyor satıyor bunca lotu.hiçmi bir normal hisseye raslamayacağız.işin ilginç yanı açığa alsat yapmakta yasak.nasıl oluyorda bu kaadar işlem oluyor ilginç.yine ceza yemezsek iyi.daha yeni bürütten çıkmıştık.

5.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    bunlar tekrar brut takasa dusürmek ıstıyorlar bellıkı

6.  Alıntı Originally Posted by newzzzzz Yazıyı Oku
    bunlar tekrar brut takasa dusürmek ıstıyorlar bellıkı
    ne yaparlarsa yapsınlar satmayacam.ya kanal istanbul , yada katarlı ortak geliyor haberi bekleyecem. yada iki haber birden gelsin diyee.bu kanalı bunlar yapmayacakta kim yapacak ......

7.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    ne yaparlarsa yapsınlar satmayacam.ya kanal istanbul , yada katarlı ortak geliyor haberi bekleyecem. yada iki haber birden gelsin diyee.bu kanalı bunlar yapmayacakta kim yapacak ......
    haklısın bunların oyunu bu sefer buyuk gıbı .kanal ıstanbul ihalesı ne zman yapılır tahmını olan va rmı?

8.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    kanal istanbul hayaldir olursa istanbul ve marmara denizinin sonu olur . kilerin sikleti kanal istanbulu yapmaya çok hafif gelir . atlar tepişirken başkaları ezilir . y t d

Sayfa 31/692 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •