Sayfa 31/440 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
Arama sonucu : 3516 madde; 241 - 248 arası.

Konu: ULUUN - Ulusoy Un Sanayi

1. Vayy beee
    Tv lere bakıyorum 20-25 gün önce yazıp çizdiklerimi burda anlattıklarım şimdi bugğn tv lerde anlatıyor
    Dünyada gıda arzı sekteye uğrayacak, rusya buğday falan filan. Gıda arzı dedikleri gıda üretimi arkadaşlar, iktisatçılar kendilerine gizemli hava katmak için böyle cüvcivli laflar kullanıp uzun uzuncaya anlatıp kafa karıştırıp aslında işin özünü anlatmamayı çok severler..
    Dünyada un talep 2-3 kat artmış, çiftçiler virüs yüzünden alana inemeyecekmiş bu yğzden dünyada gıda arzında sorun olacakmış. Vay be bunu şimdi görmüşler. Ben çok akıllı zeki biri değilim de. Bunu şimdi görüp çözen tv lerde anlatan ya da analist takılanların bu işten para kazanmaları zoruma da gitmiyor değil. 1 aydır göbeğim çatladı burda..
    Neyse, bizim ülkemizde; Reis tüm talimatları verdi, Tarım bakanlığı tüm ama tüm kuvvetiyle bu işe fokuslanmış durumda. Tüm ödenekler nerdeyse tarım ve sağlığa kaydırıldı. Tarımda özellikle buğday hasatında sorun olmasın diye hazine arazileri tarıma açıldı. Mazot nakit buğday tohumu desteği hatta dün haber okudum, belediyeler traktör desteği bile vermişler. Talimat açık. Ekilmedik yer kalmasın.
    Çünkü Rusya, soğuk memleket, daha virüs ün safha 1 ortasındalar, orda ekme biçme işinde sıkıntı daha büyük. Biz sıcak memleketiz, hazırlıklarımız da iyi, inşallah bi sıkıntı olmazsa, Rusya, Romanya Kazakistan dan buğday alamasak bile, büyük bi felaket daha olmazsa bu hazırlık ve çalışmalarla hem ülkemiz için hem de Un ihracatı için gerekşli buğday hasadını alırız diye tahmin ediyorum. Kimse buğdayını vermiyor, mantık olarak ta önce kendi vatandaşım diyor.
    Lakin, maalesef gariban ülkelerde büyük kıtlıkları açlıktan ölenlere görücez bu kapitalist dünyamızda..
    Asla yatırım tavsiyesi değildir

2. 7.22 altımı yoksa 7.22 üstümü ?

3. So dörtyüze girdik Hadi oğlum Bold Pilot gibi toz yuttur arkandan gelenler

4.  Alıntı Originally Posted by renkly1i Yazıyı Oku
    7.22 altımı yoksa 7.22 üstümü ?
    Oyuncu ise tahtadaki eksi kapatmaz.7500 satışım bile gidebilir ytd

5. herkese iyi hafta sonları arkadaşlar.. biraz alışveriş yapmak lazım, malum hafta sonu evdeyiz..

6. Herkeşe iyi hafta sonları
    Bugün sağlam tsunami vardı
    Lakin indikatörler güçlendi ve rahatladı
    Marketten geldikten sonra benim gördüğüm 3 kere çalkaladı. Robotlar 3 kere aşağı yukarı taradı. Kimbilir gün içi kaç kere taradı.
    Epeyce dökülen olmuştur. Bu ekran, alsat sat al işleri böyle. Çok zor iş. Alsatçılar ya iyi kar etmiştir ya da iyi zarar.
    Bu kadar lotta tahtada olmaması lazım. Birileri arka cebinden lot çıkardı sanırım. Fiyat yükseldikçe lotları toplayıp çektiklerce ileride göreceksiniz 5 bün 10 bin lotları anca görürüz. Bugün hem indikatörleri rahatlamak hem de günlükçükeri ve araya kaynayanları aradan atmak için lotlar kalınlaştı...
    Yalnız, bugün tv lerde muhteşem ekonomistler büyük analistler, dünyada ki un a olan aşırı talepten , gıda da ki sıkıntıdan bahsettiler, küçük bireysel yatırımcıyı kovup tekniği düzeltelim derken, aradan büyük bi ağa o latları cızzz yapar. Sonra uğraş dur.
    Ağalar belli ki kağıt gitsin istemediler. Çok çabaladılar gitmesin diye. Tak tak. Yoksa kağıda ve şirkete olan talep muazzamdı. Vatandaşa cart curt yok aslında..

Pazar akşamı kısmetse 1 önemli bilgi ve global bi analizim var..
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.

7. Dostlar görebilen varsa pasta paylaşabilir mi?

8.  Alıntı Originally Posted by temelreisim Yazıyı Oku
    Herkeşe iyi hafta sonları
    Bugün sağlam tsunami vardı
    Lakin indikatörler güçlendi ve rahatladı
    Marketten geldikten sonra benim gördüğüm 3 kere çalkaladı. Robotlar 3 kere aşağı yukarı taradı. Kimbilir gün içi kaç kere taradı.
    Epeyce dökülen olmuştur. Bu ekran, alsat sat al işleri böyle. Çok zor iş. Alsatçılar ya iyi kar etmiştir ya da iyi zarar.
    Bu kadar lotta tahtada olmaması lazım. Birileri arka cebinden lot çıkardı sanırım. Fiyat yükseldikçe lotları toplayıp çektiklerce ileride göreceksiniz 5 bün 10 bin lotları anca görürüz. Bugün hem indikatörleri rahatlamak hem de günlükçükeri ve araya kaynayanları aradan atmak için lotlar kalınlaştı...
    Yalnız, bugün tv lerde muhteşem ekonomistler büyük analistler, dünyada ki un a olan aşırı talepten , gıda da ki sıkıntıdan bahsettiler, küçük bireysel yatırımcıyı kovup tekniği düzeltelim derken, aradan büyük bi ağa o latları cızzz yapar. Sonra uğraş dur.
    Ağalar belli ki kağıt gitsin istemediler. Çok çabaladılar gitmesin diye. Tak tak. Yoksa kağıda ve şirkete olan talep muazzamdı. Vatandaşa cart curt yok aslında..

Pazar akşamı kısmetse 1 önemli bilgi ve global bi analizim var..
    Asla yatırım tavsiyesi değildir.
    Geçen haftadan beri takip ediyorum yorumlarınızı, değerlendirmelerini.Firsatim olmadı teşekkür etmeye.
    İyi ki varsın kardeşim .Eline sağlık.
    Sözün en güzeli söyleyenin doğru söylediği dinleyenin de faydalandığı sozdur.
    Uluun hissem de var bu arada .Yanlış anlaşılmasın.Bol kazançlar.
    Uluun 17 Nisan Cuma
    7.27

Sayfa 31/440 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •