Sayfa 31/992 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Yine fed akşamı yine gücercin söylem
    Bişe bilmene pek gerek yok fed akşamları ne oluyorsa onu yAp

Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Neye gore mayisda 1850 ? yukarida tablo attim mesela JP gumuste mermi hazirlamis .
    Senin tablolara bakacam. Pc yi acmam lazim. Telden net degil

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Altin trade etmesi gercekten zor. Bu hareketler 1500 1600 de olsa mal yediriyorlar derdik. Dipte olsa mal topluyorlar deriz

Simdi tepeden kabaca yuzde 2.5 uzakta ve inanilmaz silkeleme yapiyor. Bu seviyelerden long olmak kolay degil, kolay olan short olmaktir cunku zaten tepede ama 1700 altina vermemek icin herseyi yapiyorlar.

Bu baglamda beklentim bir miktar daha yukari gitmesi ama sonra sert dusus bekliyorum.
    ons yatay kalsa dolar zaten cıkacak, o da gram altını yukarı ıtıyor... kı ons da zor kalır buralarda ya neyse...

velhasıl ben dustukce alırım, hıc farketmez nereye ındıgı... butun portfoyle gırıyor da degılım ama 1 sene sonra su ankı sevıyenın ustunde olacagı garantı olan bır enstruman soyle deseler gram altın derım... baska hıcbır seyın garantısı yok...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    ons yatay kalsa dolar zaten cıkacak, o da gram altını yukarı ıtıyor... kı ons da zor kalır buralarda ya neyse...

velhasıl ben dustukce alırım, hıc farketmez nereye ındıgı... butun portfoyle gırıyor da degılım ama 1 sene sonra su ankı sevıyenın ustunde olacagı garantı olan bır enstruman soyle deseler gram altın derım... baska hıcbır seyın garantısı yok...
    Gram altin gercekten en temiz yatirim. Risksiz ve getirisi cok iyi.

5.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Gram altin gercekten en temiz yatirim. Risksiz ve getirisi cok iyi.
    Secbul un gram altın bazlı bist grafikisi var,son 10 yılın en iyi performansı altında
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Twitter da ki ustadlar cok itici oluyorlar. Katlanamiyorum.

Bu arada ereglileri verdin insallah. O kagittan bir bok olmaz [emoji3] hedefine gelmisti
    Evet o zaman vermiştim. Ama bugün karlı hisselerden çıkıp 8 TLden EREGL'ye geçtim komple. İyi yükseldi kapanışa doğru.
    Ben hissessiz yatamayanlardanım Ama yarın için oldukça kararsızım.

7. Bu üstadların önemli bir özelliği de .

Corona nedeniyle yüksek bağışta bulunup banka ekstresi paylaşmaları da cezadan bir hafta önce denk gelmesi de enteresan

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Neye gore mayisda 1850 ? yukarida tablo attim mesela JP gumuste mermi hazirlamis .
    Nedir tablonun aciklamasi? Parametreler olmadigindan ne oldugunu anlamadım
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Sayfa 31/992 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •