Originally Posted by
hayrani
tabi ki yazacaksınız, çok teşekkür ederim üstadım. istişarede her zaman fayda var derler. pozisyonları azalttık ama diğer topikte de yazdığım gibi fonlarda bu tür işlemler, bu gün yaşanan yükselişte olduğu gibi insanı terste de bırakabiliyor. bu yüzden öncelikle kendime hiç satılmayacak bir hsyf limiti belirledim ve o tutarın altına her ne olursa olsun inmeyip geri kalan kısa vadeli nakitlerle aşırı düşüşlerde fırsat kollama amaçlı alım satımlar denemeye karar verdim. deyim yerindeyse ana gövdeye dokunmadan işlem yaparsam bu günkü gibi beklenmedik sürprizlerde üzülmemiş, tersine likit fonlarda tuttuğum meblalarla aşırı düşüşleri fırsata çevirmiş olurum. yaşadığım her olumsuzluktan ders alamazsam işim daha da zor olur diye düşünmekteyim, bol kazançlar dileğiyle.
Piyasada fırsatlar hiç bitmez. Nerede yanlıştan dönülürse, o kadar kardır. Can sıkacak bir durum yok. Bence ana gövdeyi, endeks düşüşlerinde beslediğiniz sürece, şu yanlışınızın size kaybettireceği taş çatlasa üç beş gündür.
Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Yer İmleri