10 gündür hissedeyim, yazılanlar keşke almasaydım, dedirtiyor. Kademeleri sürekli takip ediyorum. Her gün aynı hareket. Ayıptır, böyle tahta olmaz.
10 gündür hissedeyim, yazılanlar keşke almasaydım, dedirtiyor. Kademeleri sürekli takip ediyorum. Her gün aynı hareket. Ayıptır, böyle tahta olmaz.
Siz geçmişini iyi biliyorsunuz. Ben de uzun süre fiyatının uyuduğunu görürdüm hep ama pek ilgilenmezdim. Zira ALARK holding ve bağlı ortaklıkların hisseleri uzun yıllar insanların kanını kuruttu. Son 1 yıldır hepsi hareketlendi.
Ben oldukça zaman önce yüklü miktarda ALGYO hissesi taşırdım ama bende bıraktığı izlenim pek pozitif olmadı. Maslak'ta arsa hikayeleri vb konularla kamuoyunu çok oyalamışlardı, şimdi ne yaparlar bilmem.
ALCAR'a gelecek olursa sanırım biraz aşağı süzüleceğiz. Benim gördüğüme göre ne MACD, ne STOCH ne de hareketli ortalamalar iyi durmuyor. Bir süre salınacak gibi. Birkaç gün içinde tersi olursa benim için sürpriz olur. Biraz güç toplayıp sıçrama yapar sonra belki. Deli gibi hareketler yerine istikrarlı yavaş yavaş yükselse, brüt takas kısıtlamasına da maruz kalmaz. Neyse ben fazla gevezelik edip de sizleri meşgul etmeyim. Yatırım tavsiyesi değil, sadece görüşümdür. İyi akşamlar.
Profil hala kapalı, açta herkes ne olduğunu görsün, var mı o cesaret?
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Yazdığını da silermiş[emoji3][emoji3][emoji3] Ama geç kaldın[emoji16][emoji16][emoji16]
AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Sayın O’sullivan ben paylaşayım ben hissede pek yazmıyorum ama sürekli burayı takip ediyorum 2010 yılında Alcar a girdim 1700 adet vardı bekleye bekleye usandım bu güne gelene kadar 450 adet kaldı elimde ara sıra al sat yapalım dedik maliyet 40 TL oldu ogün bugündür bu çapsızları bekliyoz hisse bedelsiz verecek diye arsa alsaydım şimdi köşeydim ama işte nasip diyelim buradan kimler geldi geçti ama bu müthiş arkadaş hep burda ben onda Alcar olduğunda inanmıyorum bir insan bu kadar bekleyip de hiçbir kazanç elde etmez ise bunda bi anormallik vardır ben bu kadar bekledim ağZıma geleni sayıyorum sövüyorum artık gerisini siz tahmin edin Alcar babamızın hissesi değil.......Asla Yatırım Tavsiyesi olamaz
O müthiş şşş arkadaşa bi profilini açmasını söyleyin. Başka bir yerde paylaşımı var mı yok mu görün. O kadar iddialı yım. Başka bir topic te yazısı olsun borsayı bırakacağım. Nokta....AL/SAT/TUT TAVSİYESİ DEĞİLDİR. YATIRIM DANIŞMANINIZA BAŞVURMADAN BURADAKİ FİKİRLER İLE İŞLEM YAPMAYINIZ...
Müthiş friday demiştim. Yatacak yeri yok bunların. Uzun uzun yatarlar inşallah alayı hırsız. Alcar gibi bir şirketin düştüğü hale bak yazık.
Al demem, sat demem tavsiye etmem
Yer İmleri