Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, direk kırmızı kart gören Galatasaraylı futbolcu Mustafa Muhammed'e 1 maç men cezası verdi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 il valiliğine 'Haftalık Tematik Denetimler' konulu genelge: Genelgeye göre, Kovid-19 tedbirleri kapsamında yarın ülke genelinde restoran, lokanta, kafeterya gibi mekanlar ile umuma açık yerler denetlenecek
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Sağlık Bakanı : İstanbul’da sağlık yöneticilerimizle bir araya gelerek salgının seyrini değerlendirdik. Polikliniklerimizde hasta artışı olduğu görülüyor. İstanbul normalleşmenin örnek şehri olmalı. Bunu başaracak kararlılıktayız.
Şimdi gördüm, ahali ev gezmesinden dönüyordu, sitsen geçmez bu salgın, ulan bir evinize oturun beee...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ağır hasta sayısı gözle görülür şekilde artıyor
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri