Sayfa 31/426 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
Arama sonucu : 3407 madde; 241 - 248 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Bizdeki bu şekil hareketler bana çakallık gibi geliyor.
    Çakallık diye bir durum sözkonusu değil, iş kur artışı ve yeni sistemden (Çin modeli mi Türk modeli mi karar veremedikleri) çıkıp, kontrolden çıkan bir ekonomi riskini almak istemeyen yatırımcıların satışlarına döndü.

Sn hayek bu adamların hepsinin aklına saat 4 den sonra mı bu fikir geldi.Hep beraber sat tuşuna bastılar.İlginçti.Bu dediğiniz yatırımcılar ben eminim pazartesi öğleden sonra veya salı hep beraber risk alalım diyecekler.

Yurtbank davasında ali balkaner biz 18 aileyiz borsa nereye gidecek her gün biz karar veririz demişti.O duruşmaların sıcaklığında hakim de demek istedin diye sormadı bile.

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    Çakallık diye bir durum sözkonusu değil, iş kur artışı ve yeni sistemden (Çin modeli mi Türk modeli mi karar veremedikleri) çıkıp, kontrolden çıkan bir ekonomi riskini almak istemeyen yatırımcıların satışlarına döndü.
    19 Mart düşüşü sonrası bazı hisseler ralli yapmıştı. BİST30’dan çıkan para nereye gidecek, bu sorunun cevabı önemli. Pazartesi sabahtan kredili işlemlerin kapanması ve viop’ta teminat sıkıntısı çekenlerin satışları nedeniyle endeks eksi olabilir. Kriz fiyatlaması olmayacaksa bile artık enflasyon rallisi bitebilir. İyi ya da kötü bilanço gönderecek hisselerin farklı fiyatlandığı bir dönemi görebiliriz. Ayrıca BİST30’dan çıkan para yan tahtalara girerse orada büyük hareketler olabilir.

https://twitter.com/nurisevgen/statu...203378187?s=21
    Son düzenleme : meteor78; 18-12-2021 saat: 00:23.

6. Gemiler 15 günlük olarak kiraya verildiğinden 15 gün gecikmeli navlun fiyatları ortalamalarına bakılabilir. 3. ve 4. çeyrek ortalamaları dolar bazında nerdeyse birbirlerine eşit. Bu nedenle 4. çeyrekte, 3. çeyreğe benzer denizcilik karı dolar bazında gelebilir. TL bazında artış olsa da asıl artış mevcut navlun fiyatları ve mevcut dolar kuru ile 2022 yılı 1. çeyrekte olacak gibi.

https://twitter.com/brs_ylmz/status/...547909634?s=21

7. Forumu yüzlerce sayfa geriden itibaren tek seferde okudum. Çok değerli bilgiler paylaşılmış. Hatta bir ara sayın hkm tek başına yazıyormuş. Bilgiler için teşekkür ederim. Ne zaman kurumsal firmalara yatırım yaptım o zaman reel kazanç sağladım. Mükemmel rasyoları olsa da şirket sahibi dolandırıcı olan firmalara girdimse kapı kilit tutmadı. Patron faktörü ve dolardaki ani geri çekilme dışında risk düşük duruyor. Kur yükselişini Ereğlide geçirdim. Şimdi buralardan hisseye girmek mi girmemek mi ? Karar aşamasındayım.

Bu doalr böyle giderek yılı kaparsa ve gsdho de prim yapmadan bu değerde kalırsa benim borsa tarihimde ilk kez fk sı bire yakın bir şirkette olmuş olacağım.Yıllık karı kadar değeri olan bir şirket ,deseler kimseye anlatamazsın,yalan denir inandıramazsın.

Sayfa 31/426 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •