aha spek abimiz forumumuzun haline acıdı da hisseyi 12,85 ile nötre getirdi...bozoklu dostumuz da kara geçmiştir artık...umarım bu siniri de geçmiştir artık....![]()
aha spek abimiz forumumuzun haline acıdı da hisseyi 12,85 ile nötre getirdi...bozoklu dostumuz da kara geçmiştir artık...umarım bu siniri de geçmiştir artık....![]()
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
Bist100 den çıkmışız. Daha doğrusu çok daha iyi performans gösteren şirketler önümüze geçmiş. Bi kaç ay sonra tekrar onları geçeriz diye düşünüyorum.
özelikle de üçüncü çeyrekler ile birlikte bana göre de teknosa vites büyütecek...teknosa şu anda kalkış vitesi olan 1.vitestedir...bu viteste ağır ağır kalkıyor....hisse kaliteli temelcilerce toplanıyor...görünmeyeni gören temelciler tarafından...ardından da bazı şeyler görünür olmaya başladığında da 2.vitese girerek biraz daha hızlanmasını bekliyorum...twiteer fenomenleri ancak 3.viteste hisseyi fark edecek...
gesanda öyle oldu...gesan ne zaman ki 40-50 bandına geldi fenomenler yeni yeni yazmaya başladı...bakalım bu teorimiz gerçekleşecek mi ??
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
adımı keko olarak bilin yeter dostum..sorun değil..ben bu ismi seviyorum..,2006 yılından beridir borsadayım...temel analize ise 2015 yıllarında değer vermeye başladım...o gün bu gündür kazanıyorum...2010 yılından beridir forumlarda yazıyorum....2010-2015 yılları arasında teknik analiz ile meşguldüm..ama açıkçası çok konuşur ama hiç kazanamadığım bir dönemdi o dönem...
bu gün teknikçilere tamam o kadar yazıyorsun,çiziyorsun peki sen ne kadar kazanıyorsun diye sormayın sakın..çünkü en sevmedikleri sorudur bu..çünkü doğru dürüst kazanamazlar bunu da gurur yapıp söyleyemezler...![]()
28 ekimde açıklayacaklarmış. bize de ekstra katkı sağlar diye düşünüyorum...hayırlısı...
https://www.mynet.com/son-dakika-aci...k-110107003015
Yer İmleri