Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
sayın know farkettinmi citide ancak 186 alabildi alamıyor kımse tahtadan mal bu tahta haftaya açılsa bile taliplisi çok olcaga benziyor bu pıyasa ve bilanco ile
Tahtatada satılan lotlara bakıyorum saatlik 3-5 bin arası arza bugün girmiş gibi kyden mal alamıyor kimse büyük malı olan kimse yok satılan havada kapışılıyor seçime kadar çok merak ediyorum alfasımı
forumun alfas balinasi kim kac lit var sizde😃
bu yukselmenın temel ıle alakası yok..muhtemelen bınlerce kucuk yatırımcıya 50- 100 lot verdıler kımsede kucuk meblaglar dıye malını satmıyor...temel analız ıle ızah edılemez bır fıyatta
''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar
dostum bu sektordekı hıcbır hısseyı temel analız ıle ızah edemezsın,,smrtg fk olmuş 190 nasıl açıklayacaksın,,bır gerçek varkı gelecek üç beş yıl bu sektorun yıldızının parlayacak olması ,,
bu hıssenın en onemlı artısı dolaşımdakı pay mıktarının az olması ve sermaye azlığı,,
yeo 20 tl den arz oldu ve soluksuz 96 tl ye kadar gıttı sonra 50 tl ye kadar basıp malı topladılar,akabınde bedlsız hısse artışı vs,,şimdş eskı fıyatla 400,500 tl olmuştur sanırım ,,yeo ıle bırebır uyuşmasada yeo nun arz olduğu donemle bu sektor için şimdiki donem çok çok farklı..
spekulasyon borsanın olmazsa olmazıdır,,sıkıntı olan manıpulatıf hareketlerdır..kaldıkı mevcut sektor hısselerıne gore kıyas bıle edılemecek düzeyde ucuz bana kalırsa..
al sat tavsıyesı değilidr..zıra ne olacagını bılemeyız ,borsanın bılenı yoktur tahmın edenı vardır..herkes kendı yol harıtasını kendısı çızsın..
Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
" Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."
Yer İmleri