Sayfa 31/256 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
Arama sonucu : 2048 madde; 241 - 248 arası.

Konu: ALFAS - Alfa Solar Enerji Sanayi ve Ticaret A.Ş

1.  Alıntı Originally Posted by adonisleo7 Yazıyı Oku
    dun kapanista hemen emir girdim. torpil mi doniuor kimlere veriyor lotlari sistem
    işleme gıren lot adedi 240 bın..kolokasyon emır gonderen kurumlar öncelık alıyor sıralamada..

Kolokasyon demek, emirlerin aracı kurum havuzuna dahil olmadan, borsa içerisinde sisteme gönderilmesi ve gerekli risk sorgularının o lokasyon içerisinde gerçekleşmesi demek
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

2.  Alıntı Originally Posted by adonisleo7 Yazıyı Oku
    dun kapanista hemen emir girdim. torpil mi doniuor kimlere veriyor lotlari sistem
    bugun deniz hariç alabilen yok kolakasyon emırler devam edıyor buyukler alıyor diğer alış sıfır yani hiç bir ky mal alamadı görünüşe göre yarında alamaz

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    6.2 Yatırımlar Hakkında Bilgiler
    Şirketimiz, özellikle son dönemde artan iş hacmine cevap vermek amacıyla, 2021 yılının son çeyreğinde
    yine Kırıkkale OSB’de yaklaşık 25.000 m2 büyüklüğünde bir arazi satın alınmıştır. Söz konusu arazi
    üzerinde Aralık 2021 tarihinde başlayan ve Mart 2023 tarihinde tamamlanması hedeflenen, yaklaşık 22.000
    m2 kapalı alana sahip olacak Yeni Fabrika inşaatı ve projenin her iki fazının da tamamlanması üzerine,
    yıllık 290,70 MWp olan üretim kapasitesinin toplamda yaklaşık 1.290,70 MWp’e ulaşması
    planlanmaktadır.
    2021 yılında yapılan arazi satın alımı ile birlikte Kırıkkale OSB içerisinde 867 ada 2 parsel üzerine 22.000
    metrekarelik kapalı alana sahip güneş paneli üretim fabrikası inşaatı başlamıştır.
    30.09.2022 tarihi itibarıyla üretim hollerinin kaba inşaatı tamamlanmıştır. Üretim holü inşaatının
    01.09.2022 tarihinde bitirilmiştir. Ekim 2022 tarihi itibari ile yatırımın ilk fazı olan 500 MWp/yıl kapasiteli
    üretim hattının devreye alınması planlanmaktadır. Tüm fabrika inşaatının 30.01.2023 tarihinde bitirilmesi
    planlanmaktadır. 30.03.2023 tarihi itibari ile de, yatırımın tamamı olan 1.000 MWp/yıl kapasiteli üretim
    hattının devreye alınması planlanmaktadır. Anılan yatırımın tamamlanması ile birlikte Nisan 2023 itibarıyla
    Şirket’in yıllık üretim kapasitesinin 1.290,70 MWp olması hedeflenmektedir.
    Şirket tarafından Yeni Fabrika yatırımı için 30.09.2022 tarihi itibarıyla 153.382.427 TL tutarında yatırım
    harcaması yapılmış olup, Şirket Yeni Fabrika yatırımının tamamlanması Mart 2023 yılına kadar yaklaşık
    200.000.000 TL tutarında yatırım harcaması yapmayı planlamaktadır.
    Şirket, Yeni Fabrika yatırımı ile birlikte daha büyük kapasitede paneller üretecek ve satışını
    gerçekleştirecektir. Mevcut Ana Fabrika’da 166x166 milimetreye kadar hücre işleyebilen üretim hattı
    bulunmaktadır. Yeni Fabrika yatırımı ile birlikte Şirket, ilk etapta 182x182 milimetreye kadar hücre
    işleyebilir üretim hattı kuracak olup, bu yatırımın tamamlanmasını müteakip yapılabilecek revizyonlar ve
    kapasite artırımları sonucunda üretim hattının 210x210 milimetreye kadar hücre işleme kapasitesine
    ulaşması da mümkündür.

şuan kı üretım kapasıtesı oldukça düşükmüş..2023 te 4 kata yakın artış olacak üretımde,,
    bu kadar düşük iş uretirken bu karları nasıl yapıyor 4 kat oldugunda inanılmaz yerlere gidebilir gercekten madenin üzerine oturmuş yatırımcısı

4. sayın know farkettinmi citide ancak 186 alabildi alamıyor kımse tahtadan mal bu tahta haftaya açılsa bile taliplisi çok olcaga benziyor bu pıyasa ve bilanco ile

5. Tahtatada satılan lotlara bakıyorum saatlik 3-5 bin arası arza bugün girmiş gibi kyden mal alamıyor kimse büyük malı olan kimse yok satılan havada kapışılıyor seçime kadar çok merak ediyorum alfasımı

6. forumun alfas balinasi kim kac lit var sizde😃

7. bu yukselmenın temel ıle alakası yok..muhtemelen bınlerce kucuk yatırımcıya 50- 100 lot verdıler kımsede kucuk meblaglar dıye malını satmıyor...temel analız ıle ızah edılemez bır fıyatta
    ''Yatırım Tavsiyesi Değildir'' görüşlerim tamamen şahsi düşüncelerim olup beni bağlar

8.  Alıntı Originally Posted by palmet Yazıyı Oku
    bu yukselmenın temel ıle alakası yok..muhtemelen bınlerce kucuk yatırımcıya 50- 100 lot verdıler kımsede kucuk meblaglar dıye malını satmıyor...temel analız ıle ızah edılemez bır fıyatta
    dostum bu sektordekı hıcbır hısseyı temel analız ıle ızah edemezsın,,smrtg fk olmuş 190 nasıl açıklayacaksın,,bır gerçek varkı gelecek üç beş yıl bu sektorun yıldızının parlayacak olması ,,

bu hıssenın en onemlı artısı dolaşımdakı pay mıktarının az olması ve sermaye azlığı,,

yeo 20 tl den arz oldu ve soluksuz 96 tl ye kadar gıttı sonra 50 tl ye kadar basıp malı topladılar,akabınde bedlsız hısse artışı vs,,şimdş eskı fıyatla 400,500 tl olmuştur sanırım ,,yeo ıle bırebır uyuşmasada yeo nun arz olduğu donemle bu sektor için şimdiki donem çok çok farklı..

spekulasyon borsanın olmazsa olmazıdır,,sıkıntı olan manıpulatıf hareketlerdır..kaldıkı mevcut sektor hısselerıne gore kıyas bıle edılemecek düzeyde ucuz bana kalırsa..

al sat tavsıyesı değilidr..zıra ne olacagını bılemeyız ,borsanın bılenı yoktur tahmın edenı vardır..herkes kendı yol harıtasını kendısı çızsın..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

Sayfa 31/256 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •