Sayfa 31/1001 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Özel sektörün dış borcu azalmış,161.2 miyar dolara düşmüş,acaba bunlar doları nereden buluyor ödemek için ?
    bu haber pozitif gibi görünse de bizim gibi dış ticaret açığı ve dolayısıyla cari açık veren ülkeler için sıkıntılı bir konu. Yani özel sektör döviz cinsi borçlarını mevcut cds ler ve yurt dışı faizlerin de yüksekliği nedeniyle kapatıyorlar demektir. İyi dönemlerde bu borçları daha düşük borçlanarak devam ettirilebilirdi. Oysa ki şu ortamda firmalar kapatmak zorunda kalıyorlar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,312
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    bu haber pozitif gibi görünse de bizim gibi dış ticaret açığı ve dolayısıyla cari açık veren ülkeler için sıkıntılı bir konu. Yani özel sektör döviz cinsi borçlarını mevcut cds ler ve yurt dışı faizlerin de yüksekliği nedeniyle kapatıyorlar demektir. İyi dönemlerde bu borçları daha düşük borçlanarak devam ettirilebilirdi. Oysa ki şu ortamda firmalar kapatmak zorunda kalıyorlar.
    Çünkü ilerisi karanlık,ithalatçı dolar 23 olsun diyor,çoğu kalemleri 9 tl dolar kur fiatına göre ayarlamış iktidar,üstelik kur 1900 sınırında,akıla şu soru geliyor aradaki fark nerede ?

Bahçeli: (Seçim) Mevsim şartlarına uygun tarih mutabakatla belirlenmeli

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

AK Parti/Akbaşoğlu: EYT'liler mart ayında maaşlarını alacaklar- NTV

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,312
    Herşey imam için,okuma imam ol,askerde ne diyorduk,herşey vatan için,şimdi onun yerini imamlar aldı

Vekil imamlara piyango! Memur yapılıp, maaşları katlanacak…
    Geçici olarak camilerde iş verilen vekil imam ve müezzinler memur yapılıp maaşları katlanacak. Vekil imamım 4’te 1’i ücrete çalışan ücretli öğretmenler ise sürünmeye devam edecek.

https://www.sozcu.com.tr/2023/gundem...nacak-7559562/

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,312
     Alıntı Originally Posted by Koray Yazıyı Oku
    Bende gördüm,iyiymiş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet