Sayfa 31/1009 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon
Arama sonucu : 8068 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIX

Alıntı Originally Posted by HURKUŞ Yazıyı Oku
    Bakan Kurum bugün yaptığı açıklama ile 118 Bin binanın yıkık ve ağır hasarlı olduğunu söylemiş.
    İlk 2 gün gelen ekip sayısının bina başına 1 kişi bile düşmediğini AFAD ın rakamlarında görülebilir.

ölü sayısı ile bina sayısı arasında uyumsuzluk var her binada 4 daire olsa yaklaşık 500.000 daire eder
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,729
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ölü sayısı ile bina sayısı arasında uyumsuzluk var her binada 4 daire olsa yaklaşık 500.000 daire eder
    Herşeyi saklama huyları olduğundan gayet normal,böyle durum başka ülkelerde olsa derhal istifa ederler,caponlar ise intihar ederler,20 sene içinde ülkenin üzerine kabus gibi çöktüler,hesap sorsan yargı kurumlarını üzerine salıyorlar kolluk görevleriylen,neymiş ülkeyi bölme propagantası yapıyorlarmış,halkı yanıltıp kışkırtıyorlarmış,benim iddianemdede ayni böyle yazıyordu

Herhangi bir istifa veya af talebi var mı?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,729
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Herhangi bir istifa veya af talebi var mı?
    Defolup gitikleri zaman toptan istifa edeceklermiş

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Benim Hanımı bırak köye gitmeyi İstanbul harici başka bir ile bile gitmez...

emekli olmadan kendimi Temmettü ve eurobond ile emekli etmiştim..Şimdi birde maaş bağladılar, öğrenci sayım bu yıl 3 den 2 ye düşecek..Ben de rahatlıyacağım inş...Umarım bizde eski emeklilerin durumuna düşmeyiz...
    Benim sorunum doğma büyüme şehirli olduğum için dede köyüne gitsem yapabilir miyim? Ufak bir ev yarım dönüm bahçeli. Biraz tavuk bir iki kedi.
    Ben istedikten sonra eşim itiraz et(e)mez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,729
     Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Benim sorunum doğma büyüme şehirli olduğum için dede köyüne gitsem yapabilir miyim? Ufak bir ev yarım dönüm bahçeli. Biraz tavuk bir iki kedi.
    Ben istedikten sonra eşim itiraz et(e)mez.
    Olur,olur neden olmasın,mesela bek kürkçü dükkanıma geri döndüm 43 sene önce,bazen neydik,şimdi ne olduk diyorum,sadece karım atadan dededen kalma arazilerimiz çok değerlendi o kadar,gerçi köyüm yok ama taşra şehirim var

7. Çevre ve Şehircilik bakanlığına 22 Şubatta yapılacak olan deprem konutları ile ilgili öneridir.

https://t24.com.tr/haber/bakan-kurum...aniyor,1093416

Deprem sonrası büyük hacimli iş yapacak olan Çimento üreticileri,İnşaat demiri üreticileri,Seramik,vitrafiye gibi malzeme alımlarını açık ihale yapılarak en iyi indirimi yapan firmadan toplu alım yapılmalı.

Deprem sonrası yüksek kar beklentisi içine girmiş üreticiler olan bazı ''Cenaze Levazimatçılarını'' uyarmak lazım.

Yoksa yeni bir enflasyon dalgasıda bu sektörlerden bütün ülkeye yayılacak.

Yakında batıdaki şehirlerde bile çimento ve inşaat demiri piyasada yok diye duyabiliriz.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

8. Fenerbahçe sermaye tavanını 250 Milyon a çıkarmış.
    Yakında artırım için SPK ya başvurabilir.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

Sayfa 31/1009 İlkİlk ... 2129303132334181131531 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •