Sayfa 31/202 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
Arama sonucu : 1638 madde; 241 - 248 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Edebi borsacı Yazıyı Oku
    Atalar sözüne başlarım sonra, bak geldi işte...
    "İşi işine denk olanın, g.tü dümbelek çalarmış."

Nasıl olacak bilmiyorum ama d.tümle dümbelek çalıp gitmek istiyorum bir an önce, hadi oyalamayın artık beni, çok bekledim buralarda.
    ortak senle gedzayıda bekliyoruz onun performansı pkarttan çok geride kaldı.

2. Kalav ortak şu gedzanın kapısını bir çalın eski göz ağrınız kuruduk resmen 2 yıldır mıh gibi çakıldı hisse bir yere gittiği yok...pandemi oldu savaş oldu gedza hala kış uykusunda......

3. Yakup abi gec kalmissin sanki bu donem elden cikarilacak hisse degil bence ama burdan 50 tlya inse niye indi denmez bence kendine gore dogrusunu yaptin.

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by ahmet kaan Yazıyı Oku
    Yakup abi gec kalmissin sanki bu donem elden cikarilacak hisse degil bence ama burdan 50 tlya inse niye indi denmez bence kendine gore dogrusunu yaptin.

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bildiklerim, yaptıklarımı doğruluyor.
    Çok aşağı düşürmesi imkansıza yakın!
    Burada tutması mümkün değil!
    Çok yukarı sürmesi aşırı riskli.
    Her ne olursa bana uyuyor.
    A,B,C,D planları hazır ve aktif.
    Elindekileri dağıtması lazım. Aşırı şişti.
    Mecburen biraz inecek,
    O zaman bulunur, binecek!
    Bana aldırdığında içeri almış olacak.
    Bu durumda en az 1 yıl daha bekletir.
    Yersem!
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

5. Tahmin yapmak zor tabi ama bizim yatırımcı hisse düşerken hissenin peşine takılmaz yükselince takılır....Hisseyi dağıtmak için aşağı değil yukarı sürmeliler...Şu aralar sermayesi düşük hisseler revaçta insanlar takip ediyor görüyor uçuk yerlere hisselerin geldiğini alıyor bilançoya bakmadan.....en yakın zaman örnek emnis ve uzerb....hisseler 1 ayda nereden nereye geldi inanması bile güç...

6.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    Tahmin yapmak zor tabi ama bizim yatırımcı hisse düşerken hissenin peşine takılmaz yükselince takılır....Hisseyi dağıtmak için aşağı değil yukarı sürmeliler...Şu aralar sermayesi düşük hisseler revaçta insanlar takip ediyor görüyor uçuk yerlere hisselerin geldiğini alıyor bilançoya bakmadan.....en yakın zaman örnek emnis ve uzerb....hisseler 1 ayda nereden nereye geldi inanması bile güç...
    Doğrusun, bu da çok gidecektir.
    Zamanı geldiğinde, şimdi değil!
    Yukarı gidemiyor, satan çok fazla!
    Kendisi de satıyor.
    Alnus satın almıyor, gerçekte Ak ın malını devralıyor.
    Yine kendi malları. İmaj kurtarıyor!
    Buradakiler hemen inanmış.
    Mecburen bekleyecek,
    Ya da kilit tavan serisi çekmeye başlayacak,
    Tek yolu bu!
    Çekebilirse, sıkıyorsa!
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

7.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    Tahmin yapmak zor tabi ama bizim yatırımcı hisse düşerken hissenin peşine takılmaz yükselince takılır....Hisseyi dağıtmak için aşağı değil yukarı sürmeliler...Şu aralar sermayesi düşük hisseler revaçta insanlar takip ediyor görüyor uçuk yerlere hisselerin geldiğini alıyor bilançoya bakmadan.....en yakın zaman örnek emnis ve uzerb....hisseler 1 ayda nereden nereye geldi inanması bile güç...
    artık yeni halka arzlarda lot sayısı düşük hisse sürmeyecekler bu bir ...geçmişten gelen eski hisselerin de bazıları uzaya gitti zaten...böyle 10 milyon lotun altında hissesi fiyatlamamış kalmadı pek şimdilik gümüş yakın gelecekte altın olabilir...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

8. Ne yazsam hepsi tahminden öteye geçmiyor.
    Pazartesiyi görelim.
    Bildiklerim teyit edilecek mi görelim?
    Yanılırsam yazarım, merak etmeyin.
    Yanılmaz isem, biraz üzecektir anlarsınız!
    Karar aşamasında.
    Ya paraya kıyacak, ya da ...!
    Sizce paraya kıyar mı?
    3 yıldır kıyamayan birisi!
    Çiftliği buradan kaldırdıkları ile kurdu!
    Defalarca ceza yedi.
    Uslanmış mıdır?

Sayfa 31/202 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •