Sayfa 31/421 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon
Arama sonucu : 3364 madde; 241 - 248 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,428
    Şans oyunları oynayan varmı ?,50 senedir oynuyordum ara sıra ufak tefek çıkıyordu,tüpçüye satıldı daha bir mok çıkmıyor,satılmasına az zaman kala bile kazanmıştım,şimdi öyle birşey yok 2 aydır oynamıyorum,adamlar oynanmış rakamları biliyorlar oynanmamışa çıkartıyorlar,kazı kazanda öyle,bunlar gevurdan daha gevur,göstermelik bir kaç kişiye çıkartıyorlar onlarda kendi adamları gerisi cebe,tüpçü 1 milyar dolara yakın para almış ziraatten,ödediği sadece %3 ,uzun devamlı çıkıyor ümüklerini sıkacağız halkımızı ezdirmeyeceğiz diye,acaba hangi halkı ?

2.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Şans oyunları oynayan varmı ?,50 senedir oynuyordum ara sıra ufak tefek çıkıyordu,tüpçüye satıldı daha bir mok çıkmıyor,satılmasına az zaman kala bile kazanmıştım,şimdi öyle birşey yok 2 aydır oynamıyorum,adamlar oynanmış rakamları biliyorlar oynanmamışa çıkartıyorlar,kazı kazanda öyle,bunlar gevurdan daha gevur,göstermelik bir kaç kişiye çıkartıyorlar onlarda kendi adamları gerisi cebe,tüpçü 1 milyar dolara yakın para almış ziraatten,ödediği sadece %3 ,uzun devamlı çıkıyor ümüklerini sıkacağız halkımızı ezdirmeyeceğiz diye,acaba hangi halkı ?
    Her hafta oynardım şans oyunlarını..
    Yaklaşık 3 yıldır demirörene verildikten sonra hiççç oynamadım.. milli piyangoyu yılbaşında bir kaç tane alırdım, onu da hiççç almıyorum..
    Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.

yılbaşından yılbaşına 1 adet bilet
    bir halt olacağı yok.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,428
     Alıntı Originally Posted by emre73373 Yazıyı Oku
    Her hafta oynardım şans oyunlarını..
    Yaklaşık 3 yıldır demirörene verildikten sonra hiççç oynamadım.. milli piyangoyu yılbaşında bir kaç tane alırdım, onu da hiççç almıyorum..
    İyiki oynamamışsın,adamlar çıkmayan rakamları açıklıyor sistemde gödüklerinden,guya notermiş,acaba kimin noteriki ?

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    yılbaşından yılbaşına 1 adet bilet
    Ondan bile vazgeçtim 2 yıldır....
    Paylaşımlarım kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ veya yönlendirme değildir.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    8 yıldan daha fazladır oynamam.

Futbol dan da soğudum.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Tek kumarımız Bist de tek geçerim.

Yatırım yaparım ucuz ve karlı şirketleri 10 yıldan fazla taşımışlığım vardır.YTD:

Dilencilere zırnık vermiyorum 15 yıldır.

Yardım isteyenlere Tayyip Babanız verdi ya diyorum daha ne istiyorsunuz?Utanın yahu.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Yılbaşında 1 tane bilet alırdım, herhalde 8-9 yıldır almıyorum.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 31/421 İlkİlk ... 2129303132334181131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •