Sayfa 31/60 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon
Arama sonucu : 480 madde; 241 - 248 arası.

Konu: PNSUT - Pınar Süt

1. Tahtacinin isi zor bu tayfa hem saglam hemde yapistimi birakmaz .

Tufan abi hosgeldin babystar hissesi ararken bunun grafigini atan bendm 🤣🤣🤣

Verdikce alacak adamları dusunemiyorum . 6 hane lot yazdm tek kademeye hemen verdi sagolsun . Daha cok daha da cok ver

En fazla 6.50 ye verirsin sonra ne yapacaksn

6.50 de 40 50 milyon usd olursun .

Zorludan 4+1 ev aliyoruz sanki

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Akinonya Adası Kuzey Şato
    Gönderi
    3,990
    genel kurul tarihini ayarlayan ve yapacak olanın adamın sanırım yazlığı çeşmede kurul toplanacak sonra yzlığa kaçacak gibi.
    çok aradınızmı o tarihi ben zaten gelmemde gönderecek adamda bulamıyoruz.

işe bak bu süpriz oldu.
    İŞ İŞ YAPMAZ. ADAM İŞ YAPAR. ms2026 Akinolu Kentuf.

3. Camlibelinde %5 i pnsutun . Acemsah yazmista. Istirak oranlarina dikkat edin

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Camlibelinde %5 i pnsutun . Acemsah yazmista. Istirak oranlarina dikkat edin
    varda var şakir bey
    değerlemeye sıra gelmez ona %5 için

5.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    varda var şakir bey
    değerlemeye sıra gelmez ona %5 için
    Kral , 2024 de 500 milyon yatirim yapmis . Pd si zaten 2.5 milyar . Soyle bir onerim var .

3 harfli marketler zinciri gibi bir zincir kursa her sehire ulassa lojistik istanbul izmir sinirli kalmasa .

Ama sadece şarkuteri ve organik meyve sebze olacak . Et sut yumurta peybir yogurt sucuk meyva suyu organik meyve sebze . Bukdr . 3 harfli marketlerin yarisi kadarda alan yeterli . Temiz nezih kaliteli .

Her marka urunu satacak kendi urununude daha cok pazara cikaracak . Buyume boyle olur.

Gunumuzde ete sute acaba temizmi diye yaklasiliyor gerekirse cig sut de satacak . Gunluk .

Silip supurecek. Arsanin birini verip bu organizasyon gerceklesirse . 81 ilde 1000 magaza yeterli olur diye dusunuyorum .

Buyuk bir atilim olacagini dusunuyorum . Ozellikle karbon salinimi diyip buyuk bas hayvanlarn sonu gelince sutu ve eti milletin alacagi tek yer buralar olur.

6. Sok a101 bile rezil marketleriyle pislik icinde faaliyet yapiyorsa bu rahat yapar . Bu konsept dusunulmeli gk ya gidenler belki oneri olarak sunar . Yabanci ortak ilede yurt disinda bu konsepti devam ettirmeli . Araplarda avrupada .

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Gönderi
    3,990
     Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Kral , 2024 de 500 milyon yatirim yapmis . Pd si zaten 2.5 milyar . Soyle bir onerim var .

3 harfli marketler zinciri gibi bir zincir kursa her sehire ulassa lojistik istanbul izmir sinirli kalmasa .

Ama sadece şarkuteri ve organik meyve sebze olacak . Et sut yumurta peybir yogurt sucuk meyva suyu organik meyve sebze . Bukdr . 3 harfli marketlerin yarisi kadarda alan yeterli . Temiz nezih kaliteli .

Her marka urunu satacak kendi urununude daha cok pazara cikaracak . Buyume boyle olur.

Gunumuzde ete sute acaba temizmi diye yaklasiliyor gerekirse cig sut de satacak . Gunluk .

Silip supurecek. Arsanin birini verip bu organizasyon gerceklesirse . 81 ilde 1000 magaza yeterli olur diye dusunuyorum .

Buyuk bir atilim olacagini dusunuyorum . Ozellikle karbon salinimi diyip buyuk bas hayvanlarn sonu gelince sutu ve eti milletin alacagi tek yer buralar olur.
    ne gerek var

internette MARKET İŞİNİ TUTTURSA Kİ

PİNARONLİNE kurulum amacı bu değilmi zaten

daha göz önünd eolmayan maliyetli yerlerden direkj eve servis bence daha mantıklı..

adile sultan ev yemekleri bile nsıl tuttu istanbul da

o firmanın ortaklarından biride hisse.net yazarı yemekchi zaten

8.  Alıntı Originally Posted by kentuf Yazıyı Oku
    ne gerek var

internette MARKET İŞİNİ TUTTURSA Kİ

PİNARONLİNE kurulum amacı bu değilmi zaten

daha göz önünd eolmayan maliyetli yerlerden direkj eve servis bence daha mantıklı..

adile sultan ev yemekleri bile nsıl tuttu istanbul da

o firmanın ortaklarından biride hisse.net yazarı yemekchi zaten
    Tum turkiyeye yayilir ı.

Pınaronline istanbul izmir icin .

Depolamaya para harcayacagina magazalssa online spirarisleri turkiyeye dagilir . Yine online devam eder.

Sayfa 31/60 İlkİlk ... 21293031323341 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •