Ortak ben tam anlatamadım demek istediğim gübretaş ı cengize bağlıcaklar bu gidiş onu gösteriyor belkide tkk yıda
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortak ben tam anlatamadım demek istediğim gübretaş ı cengize bağlıcaklar bu gidiş onu gösteriyor belkide tkk yıda
Dewlet isteseydi mazıdağını gübretaşa bağlayabilirdi neden cengize verildi üstüne birde teşvik adam bedavaya tesis sahibi oldu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bende yeni yatırımcısı oldum. Uzun süredir bekleyen ve zararda olan arkadaşlar var anladım. Yönetimi iyi yönetemiyor olabilir, kar da edemiyor olabilir, herşeyi hükümete bağlamak bağlamak, sürekli birilerini zan altında bırakacak yazılar yazmak ne derece doğru. Bunu arkadaşlara laf atmak için yazmıyorum. Sonuçta şirket bu, durumu da bu. Ben evimde vestel cep telefonlarını kullanıyorum, tavsiyede ediyorum. Yerli malı herkes kullanmalı.
Aramıza hoşgeldin umarım bizim durumda olmazsın ve tepki göstermezsin yangını en iyi evin içindekiler anlar biz yandık sende yanmazsın kardeşim olayları hükümete bağladığımızı nerden çıkardın bu durumdan tepe yönetimin haberdar olduğunu sanmıyorum öyle olsa müdahale ederler diye düşünüyorum ayrıca google dan gübretaş yaz neler neler olduğunu bizim isyanımızın nelere oldduğunu daha iyi anlarsın artık sende ortağımız olduğuna göre aramıza hoşgeldin
ortak mazı dağına hiç yüklenmedi gübretaş....neden yüklenmedi şekilde görüldüğü gibi büyük yatırım gerektiriyordu ve pazarı yok...pazarı sadece güneydoğu anadolu bölgesi...gübretaş dünya markası olmak istiyor bu ancak pazarı olan bir yabancı fosfat şirketine ortak olarak olur....kısaca fosfat yatırımı sadece yurt içi için düşünülen bir yatırım değil....zaten hammadde kaynağında yatırım yaptığında bunun mazı dağı olmasıyla tunusda olması arasında fark yok....fark ne pazar...pazarı olan bir fosfat fabrikasını arıyoruz bu pazar sadece türkiyeden oluşmuyor....cengiz sadece yurt içi satabilir yurt dışı pazar kapmak kolay değil....kısaca gübretaş iran gibi büyük lokma peşinde...
ben bu hükümet zamanında belki olmaz ama ilerleyen yıllar cengiz holdingin bu yüklerin altından kalkacağını sanmıyorum çok dallandılar sonra dallarını budamak zorunda kalacaklar.....cengiz kim gübre kim...ne alaka zorla bir evlilik yaptılar bakalım kaç yıl yaşarlar...güneydoğu anadolu pazarı kurtaracak mı iyi hesap kitap yapıldı mı zamanla anlayacağız....
piyasa bu teşvik paketini beğenmemiş görünüyor...borsa fiyatlaması onu gösteriyor...
bugün acaba alıcı olmadı diye mi düşmedi yoksa satıcı olmadı diye mi....biraz güçlü durdu sanki....düşmeye bile gücü kalmadı artık hissenin düş düş nereye kadar 3 yıldır düşüyor adi.. hisse....
Yer İmleri