Sayfa 310/718 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon
Arama sonucu : 5743 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: IHYAY - İhlas Yayın Holding

1.  Alıntı Originally Posted by muhteberu Yazıyı Oku
    hiçte güçlü görünmüyor bu gün 1.19 kaç kez yıkıldı bu hırsızların kağıtlarında destek felan olmaz borsa salsaydı 1.15 e değerdi abd li müco ..bunların yatacak yeri yok..
    Borsa dün ABD ve AB haberleri ile baya bi sınav verdi.buna rağmen 1.19 iyi bir destek gibi oldu.ışık var bence üstad.

2. ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmet kemal Yazıyı Oku
    Borsa dün ABD ve AB haberleri ile baya bi sınav verdi.buna rağmen 1.19 iyi bir destek gibi oldu.ışık var bence üstad.
    bir hisse zirvede dolaşmıyor ve zirve düzeltme bölgesinde baskı yiyorsa ve endeksin eksisi artısı cok etkilemiyor ise bir sonraki ivme için güç topluyor demektir ! ve pek tabiki haber bekliyor olabilir ! bu kuluçka sureci nekadar surer bilinmez lakin yakın zirvesine çanak bukme ihtimali gorunuyor !

...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

4. Sayende bilgi sahibi oluyoruz.emeğine sağlık illim.

5.  Alıntı Originally Posted by Ahmet kemal Yazıyı Oku
    Sayende bilgi sahibi oluyoruz.emeğine sağlık illim.
    birlikte takip ediyoz ustad ! bakalim sonuca ulasabilecekmiyiz muhim olan bu
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

6. Arkadaşlar 2010 Kasın Ayında Halka Arzdan Alamadın diye

2.12 den 60.000 ₺ lik Aldım

Hale bekliyorum

Maliyeti yarısına indirdim Ama nafile

Bedelliyede Katılmadın

Bekliyorum bana nasıp olmassa torunlarıma

Miras veya tuvalet kağıdı peçete olur

Al .sat.tut.tavsiyesi.değildir

7.  Alıntı Originally Posted by Karaşimşek1 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar 2010 Kasın Ayında Halka Arzdan Alamadın diye

2.12 den 60.000 ₺ lik Aldım

Hale bekliyorum

Maliyeti yarısına indirdim Ama nafile

Bedelliyede Katılmadın

Bekliyorum bana nasıp olmassa torunlarıma

Miras veya tuvalet kağıdı peçete olur

Al .sat.tut.tavsiyesi.değildir
    2021 mayısına dek piyasalar boga gidecek gibi ! malum usd karşısında develüe olan TL ye karşı borsa fiyatını güncelliyor. Bu fırsatta rüzgara uyup yükselirse kurtulursunuz gibi ! mayıstan sonra bizim piyasalar artık seçim vesaire gibi gündemlerle meşgul olabilir gibi !

8. Bakalım kısa vadeli hayalimiz gerçekleşebilecek mi ! destekleri kırmadığı süreci tabiki

Sayfa 310/718 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •