Sayfa 310/464 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

1. Şirketi aradım füsün hanımla konustum olagan bilanco acıklama sonrası konusmamızı yaptım ;) bilancoyu erken acıklama ve genel kurulu erkene alma kararımız yönetimin imza yetkilerinin süresinin dolması fln filan dedi. Kar şirkette kalıcak dedi. Proje calısmalarımız var ama kap a acıklamadan spekülasyon olur dedi gyo oluncak mı sorusuna verdigi cvp. Dedim nabıonuz orda dükkanı sabah acıp kapıosunuz bi faaliyet alanı yok otelden kira bedeli yıllık yatıo baska bi ugraş alanı yok dedim öle deil dedi bişiler bişiler işte. Hisse senedi iyi haberlere olumlu etki vermedi dedi dd nin altında işlem görüoruz dedi normalde 2.26 olması lazım su an dedi calısmlar sürüor dedi kredi borc risklerimiz azaldı dedi gelecek kaygımız yok dedi. Ben kar ı yiyecek misiniz dedim ne zaman sürede yenir dedi bende yıllık 1 milyon yönetim gideri var dedim o zmn 16 yılda biter dedi ;) cok da espirili bi yatırım danısmanımız var arayıp konuşabilirsnz

2. Arkadasim biraz ciddi olun hayallerinizi milkete yedirmeyin ben bu hisseyi ara ara alip satiyorum sunanda yine var okirumda yazarimda ama milleti bos hayellere afaki sozlerle yonlendirip kandirmaya calismayin

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Hissepol sanaydi

4. Beyin! Gelmis yine.... Temel teknik paylasimlarinizi bekliyoruz

5. Biyere gittigimbyokki aldigim hissenin yorumlarini okurum kanalbdibinde diye burdayim ufurmuyorum iskembe_i kubradan herkesin karida zararida kendine hocayim ustadim demedimki

6.  Alıntı Originally Posted by bigborsa Yazıyı Oku
    Bilançoda sürpriz yok, bilanço beklentisi bitti
    Zaten iki kalem bir otel kirada, bir de arsadan gelen EURO senetler

Şimdi ne olacak?
    Tahmin ettiğimiz gibi yeminli denetçi belirlendi, hemen bilanço incelendi, aceleyle açıklandı.

İşimiz acele, daha yapacak çok işimiz var.

#ULAS
    kardeş, noluyo, sesin niye kesildi, yazılarının altına linkini koyduğun twitter hesabında Cüneyt Türkan filmleri gibi afişi asmışsın, hedef 3.60 al yat 3.60 da tatilden dön, Londradayım malı vurunca Newyork tan daire alacam falan az sonra... film afişi gibi asmışın, Yok malin yüzde 20 si bizde istersek hepsini alırız teraneleri. Şimdi borsa böyle bir kar görmeyecek diye hedef gösteriyordun, şimdi ise kar beklentisi bitti acelemiz var diyorsun, da....şak mı geçiyorsun, deynekçilik mi yapıyorsun? Adam mı topluyordun garajdaki dolmuşçular gibi 1.90 a kadar geçirttin millete? Heee de bakalım şimdi nereye gidiyoruz 1.93 e m? 1.53 e mi? Sonraki filmi ne zaman afişe asacaksın?

7. 75 ten asagi duserse burda olmam zaten stop olmusumdur

8. AL desek suç
    SAT desek suç
    Hedef 0,80 desek suç
    Hedef 3,60 desek suç
    Yazsak suç
    Sussak suç

Son kararım hedef 0,80
    Herkes kişisel olarak sorumludur, kimse kimseden sorumlu tutulamaz
    ytd

Sayfa 310/464 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri