Bunların bayram dediği yortu pekmez dediği tortu. Koyvergelsin doğalgaz bulmuşlar, petrol bulmuşlar bla bla bla...
Bunların bayram dediği yortu pekmez dediği tortu. Koyvergelsin doğalgaz bulmuşlar, petrol bulmuşlar bla bla bla...
Vay arkadaş dört bir tarafımız gaz petrol kaynıyormuşta hepsi bugünümü bulmuş vay anam vay vay vay
Az bu tarafa gel muhahaha
Yarın faizi indirmek yada sabit tutmak ve doları baskılamak için kılıf
Yarın sanki tüm petrol gaz anlaşmalarımız iptal mazotu 1 liradan dogalgazı 10 kuruştan vatandaşa verecek
Uyu Türkiye'm
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
bist 100
günlük
macd kesti.!
napçez şimdi.?
ben hala shortum...
https://invst.ly/rv0fu
![]()
İnşallah abey. %120 maldaydim tek islem yapmadan geçirdim günü hatta haftayı çok şükür yarın da turbo devam ederse Cuma şükür namazımızı kılar olaysızca dağılırız. Aksama da tombul efes. Allah affetsin...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yahu bu trakya dedikleri tekirdağ tarafındaki doğalgaz kaynağı ise bu çok önce bulundu zaten...2 sene falan oldu herhalde...hatta kanadalı bir firma vardı işin içinde...sonra bırakıp gitmeyi düşünüyordu falan maliyetlerden dolayı sanırım...tam hatırlamıyorum ama...bundan başka yeni bir şeyse ayrı ama buysa bu zaten bilinen bir şey...
bence farklı bir noktada bulunmuş olmalı...aynı yeri yeni bulunmuş gibi göstereceklerini sanmam...sonuçta bunun farkında olan tonla insan var ülkede...
Yer İmleri