Sayfa 310/1002 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1 nolu karikatürden;
    1 nolu animasyon filmine terfi etmiş.
    [emoji23]

2. Tatil günleri piyasayı yukarı çeken kim ise bir sonraki iş gününde benjamine dalınacağını biliyor ...yatırım tavsiyesi değil bir öngörüdür.

3.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    Dostum ODTÜ'lüyüm felan diyor.
    ODTÜ Türkiye'nin en birinci üniversitesi.
    Biraz izleyeyim ben notunu veririm.
    Palavracıysa işim olmaz.
    Bilgi için sağ ol.
    Ne Boğaziçili boş tenekeler var televizyonda her gün ahkam kesiyorlar. Öyle sırf öss kazanmakla olsaydı bu işler...

Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    1 nolu karikatürden;
    1 nolu animasyon filmine terfi etmiş.
    [emoji23]
    Atilla Yeşilada: Bankaya para koymak Sayın Erdoğan'a para hediye etmek anlamına geliyor.!!!!!

https://m.youtube.com/watch?v=hc-2GQ...ature=youtu.be
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Atilla Yeşilada: Bankaya para koymak Sayın Erdoğan'a para hediye etmek anlamına geliyor.!!!!!

https://m.youtube.com/watch?v=hc-2GQ...ature=youtu.be
    Bu da yanardöner. Kısa süre önce bankada paranız güvende, çekmeniz için bir sebep yok. Kafanız rahat olsun diye atıp tutuyordu. Nereden çıktı şimdi bu? Resmen milleti bankalardan para çeksinler diye gaza getiriyor.

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bu da yanardöner. Kısa süre önce bankada paranız güvende, çekmeniz için bir sebep yok. Kafanız rahat olsun diye atıp tutuyordu. Nereden çıktı şimdi bu? Resmen milleti bankalardan para çeksinler diye gaza getiriyor.
    Atilla yeşilada bu anlatıda, vatandaşın bankaya mevduat yatırmasından değil, sermayedarın sermaye koymasından bahsediyor.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by balık Yazıyı Oku
    Atilla yeşilada bu anlatıda, vatandaşın bankaya mevduat yatırmasından değil, sermayedarın sermaye koymasından bahsediyor.
    Doğrudur, yukarıdaki mesajdan ben öyle anlamadım. Dinlemek lazım.

8. Bir tiyatro oyunu vardı galiba '' Şeyini şey ettiğimin şeyi '' diye. Bizim şey de bu sıra çok şey olmuyor. H-üstad ve komşu kadınların dedikodusuna göre 3 haziran enflasyon rakamlarını görünce şok geçirmesin diye , alıştıra alıştıra 31 mayıs günü 8,31 öptüreceklermiş. Sonra veriler açıklanınca Başkan gazıyla rampada bekleyen füze gibi ateşlenerek 8,51 oltasına ..... hafta kapanışını dolayısıyla Mayıs ayı kapanışını 8,50 üzerinde yapabilir.

14 Haziran Başkanlar görüşmesine kadar 8,51 - 8,75 tur attırırlarsa , görüşme sonunda tam yön belli olacaktır. Bu nedenle Şeyle işi olanlar bu sıra pek şey etmesinler. Yatırım tavsiyesi olamaz. Yatırım yapacak kadar papeli olanlar uzman yardımı almalıdır.

Sayfa 310/1002 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •