Sayfa 310/1004 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: Viop XXXIV

1.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Direkman yazıyorum, malın önde gidenisin..

Kripto aktroll seni!
    Bende direkt yazıyorum..
    Çakma Atatürkçü seni..
    Senin gibi leri de çok görüyorum..
    Görünüşte RTE karşıtı ama her seçimde aman işlerimiz bozulmasın diye oyu basıyorlar..
    Gelip sosyal medya da şöyle kötüyüz böyle batıyoruz ülke iyiye gitmiyor..RTE git artık..
    eee ne iş..

Hayrola..Para karşılığı oyunuzu satıyorsunuz..

Hadi oradan..
    Kaldır o resmi de profilinden..

2.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Direkman yazıyorum, malın önde gidenisin..

Kripto aktroll seni!
    o değil de ege ve akdenizdeki yatak kapasitesi kaç,, ülkenin nüfusuna oranı ne..?
    millet deyince kaç kişiden söz ediyoruz, sallamak bedava nasıl olsa..!!
    memlekette 15 milyon yaşıyor, geri kalan 70 milyonun hali ortada..

3. Benim patron elit bir semtte oturur etrafında herkes zengin zekâtıni memura verirdi. Adamın gördüğü en fakir o memurdu. Ona göre bu ülkedeki en fakir de o memurdu. Halk arasında gelir dağılımı o kadar açıldı ki. Birileri herkes Alaçatı da Çeşme de tatil yapıyor kıçını bile parayla siliyor sanıyor. Bu feto bunlara oylar nasıl çalınır hile nasıl yapılır mallara nasıl çökülür hepsini öğretmiş. Adamlar yıllardır atı alıp Üsküdari geçiyor. Bu saate kadar da böyle geldi. %25-30 la ülkeyi yönetti bunca yıl. Bu güne kadar da kumpaslarla geldik. Adam CHP yi bile yönetmiş yada istediğini yaptırmış. DP, Has parti, BBP, CHP de ki adamları partisine almış. Bunlar buz dağının görünen kısmı görünmeyenleride muhtemelen mezara girince göreceğiz.

4. Sedat Peker ve dış basın olmasa burnumuzun dibini bile göremedik. Garip olan Sedat Peker bunlari noktası virgülüne kadar nasıl biliyor. Bence iki ihtimal var ya ABD İsrail istihbarati yada mit içinden biri. Parti'nin içinde yıllarca kalmış Davutoğlu ve Babacanin bile bilmediği şeyleri bilmesi garip. Bunların parası da ABD den dolayı altın olarak bir yerlere gemilerle gitmiştir. Total olarak hesabı da tüm ihalelerin %10-20 i kadarı bunun bir kısmı partiye bir kısmı da ona gitmiş olabilir. Tüm ihaleleri o günün kuru ile hesaplamak gerekir. 25 milyar dolar da makul.

5. Napolyona söylemişler efendimiz millet aç ekmek bulamıyor. Oda ekmek bulamıyorsa pasta yesinler demiş. Bizde de durum aynı. Bir kısmının aklı ancak pasta yesinler mantığıyla çalışıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    o değil de ege ve akdenizdeki yatak kapasitesi kaç,, ülkenin nüfusuna oranı ne..?
    millet deyince kaç kişiden söz ediyoruz, sallamak bedava nasıl olsa..!!
    memlekette 15 milyon yaşıyor, geri kalan 70 milyonun hali ortada..
    Ülkeyi ve insanlarımızı hiç tanımıyorsunuz..
    Anadolu daki insanlarının çoğunun öyle yerlere para olmadığı için mi gitmediklerini sanıyorsunuz..
    Gidemedikleri demiyorum bak GİTMEDİKLERİ diyorum..

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Napolyona söylemişler efendimiz millet aç ekmek bulamıyor. Oda ekmek bulamıyorsa pasta yesinler demiş. Bizde de durum aynı. Bir kısmının aklı ancak pasta yesinler mantığıyla çalışıyor.
    Napolyon değildir o,
    Kraliçedir kraliçe...
    1789 Fransız ihtilalini getirmiştir...
    Bizim GRalıça "porsiyonları güççültün" dediler...
    Biz de nasıl olaylar olacak bakalım...

Neee Ahahahaha....
    Yazdıklarım şahsi fikrimdir,yatırım tavsiyesi içermez.Başkalarının fikirlerine göre yatırım yaparsanız zarar edebilirsiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by EMEKDAR Yazıyı Oku
    Napolyon değildir o,
    Kraliçedir kraliçe...
    1789 Fransız ihtilalini getirmiştir...
    Bizim GRalıça "porsiyonları güççültün" dediler...
    Biz de nasıl olaylar olacak bakalım...

Neee Ahahahaha....
    Beri Antuanoet

Sayfa 310/1004 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410810 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •