Sayfa 310/760 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1. Borsa reçetesi isimli twitter yorumcusu da yarın kısa vadede blcyt i önermiş. Yarın 1.50-1.60 arası hareket olur...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. yatırımcı ortakları hiç değilse trübünde görebilseydik, kol kesip gitmezdik....

3. Nerden kestiniz bilmem ama gap bıraktı orayi kapama ihtimali yüksek, piyasa 25 hazirandan sonra kim gelirse gelsin tepkisi olumlu olacaktır diye düşünüyorum buda bilicinin üzerindeki baskının azalması anlamina gelebilir henüz bişe kaybetmis yada kaçırmış sayılmazsınız ... kesinlikle ytd
     Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    yatırımcı ortakları hiç değilse trübünde görebilseydik, kol kesip gitmezdik....
    Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by çarşambi Yazıyı Oku
    Nerden kestiniz bilmem ama gap bıraktı orayi kapama ihtimali yüksek, piyasa 25 hazirandan sonra kim gelirse gelsin tepkisi olumlu olacaktır diye düşünüyorum buda bilicinin üzerindeki baskının azalması anlamina gelebilir henüz bişe kaybetmis yada kaçırmış sayılmazsınız ... kesinlikle ytd

perşembe dipten 3 kademeye verdim,sürekli yılan gibi süzülüyor diyorum ya,o gün endeks tepki verdi yine aşağı gidiyordu, endeks tepki verecek biraz mal artırabilirim niyetiyle ama nerde + - ler toplamı % 17 şu an

25 hazirandan sonra kim gelirse gelsin tepkisi olumlu olacaktır

Olurda iktidar değişirse ki sanmıyorum, kısada yukarıya çekip iyi mal çakarlar, nasıl olsa ayineleri iştir kişinin lafa bakılmaz

KK'ya soruyorlar tankın üzerine neden çıkmadınız, verdiği cevap, nerde tank? tank getirselerdi, Yanlarından geçen bendim heralde AR yok EDEP yok , HAYA yok bu adam devlet yönetecek'! inananlar var ya YAPACAK BİR ŞEY YOK
    Son düzenleme : kitapci0; 11-06-2018 saat: 14:21.

5.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    perşembe dipten 3 kademeye verdim,sürekli yılan gibi süzülüyor diyorum ya,o gün endeks tepki verdi yine aşağı gidiyordu, endeks tepki verecek biraz mal artırabilirim niyetiyle ama nerde + - ler toplamı % 17 şu an
    Sabır edin son hareket leri demiştim ama sağlık olsun en az bir aylık taban çalışması yapacaktır egerki farkli alternatifiniz yoksa bu çalışmayı yaparken iyi fırsatlar verir

6. Bugünkü hareketine dikkat edin 1.6ustu bir lot satmaya kiyamayanlar bugün binlerce satıyor gibi görünüyor dikkat

7.  Alıntı Originally Posted by çarşambi Yazıyı Oku
    Sabır edin son hareket leri demiştim ama sağlık olsun en az bir aylık taban çalışması yapacaktır egerki farkli alternatifiniz yoksa bu çalışmayı yaparken iyi fırsatlar verir

inşaaalah diyemiyorum yatırımcıları bekliyor , gittiğim hisse yakalasın diye dua edip inşaalah diyeyim , şimdilik öyle bir emare yok

8.  Alıntı Originally Posted by çarşambi Yazıyı Oku

Sizde gelmediniz bir türlü hisseyi bilmenize rağmen....

Sayfa 310/760 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •