Borsa reçetesi isimli twitter yorumcusu da yarın kısa vadede blcyt i önermiş. Yarın 1.50-1.60 arası hareket olur...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borsa reçetesi isimli twitter yorumcusu da yarın kısa vadede blcyt i önermiş. Yarın 1.50-1.60 arası hareket olur...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yatırımcı ortakları hiç değilse trübünde görebilseydik, kol kesip gitmezdik....
Nerden kestiniz bilmem ama gap bıraktı orayi kapama ihtimali yüksek, piyasa 25 hazirandan sonra kim gelirse gelsin tepkisi olumlu olacaktır diye düşünüyorum buda bilicinin üzerindeki baskının azalması anlamina gelebilir henüz bişe kaybetmis yada kaçırmış sayılmazsınız ... kesinlikle ytdLenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
perşembe dipten 3 kademeye verdim,sürekli yılan gibi süzülüyor diyorum ya,o gün endeks tepki verdi yine aşağı gidiyordu, endeks tepki verecek biraz mal artırabilirim niyetiyle ama nerde + - ler toplamı % 17 şu an
25 hazirandan sonra kim gelirse gelsin tepkisi olumlu olacaktır
Olurda iktidar değişirse ki sanmıyorum, kısada yukarıya çekip iyi mal çakarlar, nasıl olsa ayineleri iştir kişinin lafa bakılmaz
KK'ya soruyorlar tankın üzerine neden çıkmadınız, verdiği cevap, nerde tank? tank getirselerdi, Yanlarından geçen bendim heralde AR yok EDEP yok , HAYA yok bu adam devlet yönetecek'! inananlar var ya YAPACAK BİR ŞEY YOK
Son düzenleme : kitapci0; 11-06-2018 saat: 14:21.
Bugünkü hareketine dikkat edin 1.6ustu bir lot satmaya kiyamayanlar bugün binlerce satıyor gibi görünüyor dikkat
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri