Sayfa 311/1001 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    https://www.aliexpress.com/item/New-...838652400.html
    mesela bu ürünü alacam diyelim ücretsiz kargo yazıyor ! bana kargomu evime hangi kargo firmasi getirecek
    son 3 ürünümün paketi duruyordu
    fotosunu koyuyorum

çin posta teşkilatı muhtemelen bizim ptt kargo gibi birşey
    burada da ptt akrgoalıyor adrese kadar getiriyor

siz zaten sizde ki kod numarası ile ne zaman yola çıktı uçapğa ne zaman verildi istanbulda ne zaman ptt ye teslim edildi takip ediyorsunuz

International Shipping Company Tracking Number Remarks Details
    AliExpress Standard Shipping UR869609994YP

2017.11.13 19:20 (GMT-7): Teslimat başarılı
    2017.11.13 11:22 (GMT-7): Gönderi, havayolu tarafından kabul edildi
    aynı kaşekilde ptt ye geçtikten sonra ptt kargo üzerinden internetten veya telefonla takip edebiliyorsun
    bir halt olacağı yok.

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Çin'den Türkiye'ye kadar çin, malezya,hong kong ,hollanda,isviçre hangisi o an uygunsa taşeron posta firması, Türkiye'ye girdikten sonra PTT. Ücretsiz gönderilerin tamamı posta kapsamında tam olarak kargo olarak nitelendiremeyiz.
    süper bilgiler bunlar ! baideng marka bir outdoor bota gözümü kestirdim çok fena

yani sistem Türkiyeye girene kadar Çin tarafından hallediliyor
    Türkiyede ise ptt kargo tarafından
    ama siz sizdeki sipariş numarası ile mal Çinden çıktıktan sonra nasıl bir yol izliyorsa bilgilendiriliyorsun
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    süper bilgiler bunlar ! baideng marka bir outdoor bota gözümü kestirdim çok fena
    Ali'yi yoğun kullanan birisi olarak Gıda-Bitki ve Giyim giyecek(ayakkabı Dahil) almanızı önermem. Genelde kişiler kendileri tecrübe ederek sebebini öğrenirler ancak bence siz hiç o topa girmeyin üstad.

bu da firmanın bana malı kargoya verdiğinde attığı ve sipariş numarasını bildirdiği mesaj

sevgili ayhan, Sizin sipariş sevk 87251482086545 olmuştur, takip numarası UR869746788YP olduğunu, taşıyıcılar olduğunu AliExpress Standart Nakliye.
    biz sizi bilgilendirmek için mutluyuz satın olmuştur gönderilir! tipik 14 arasında ve 39 gün varış zamanı olduğunu. öğe 39 gün içinde gelmezse, lütfen bize bildirin.
    sonra senin geldi öğe vardır, neden değil olumlu geribildirim için bir dakikanızı ayırın bizim ürün ve hizmet hakkında? bu sadece bir an sürer, ve bu diğerleri sizinki gibi alışveriş yapmak yardımcı olmak için harika bir yoldur!
    özel için teşekkür ederim, ve biz iyi satın alma deneyimi sunmak için sabırsızlanıyoruz aliexpress tekrar!
    senin içtenlikle,
    optik Merkezi Mağaza
    bir halt olacağı yok.

bu da firmanın bana malı kargoya verdiğinde attığı ve sipariş numarasını bildirdiği mesaj

[Orijinal]
    Dear ayhan ,Your order 87251482086545 has been shipped,the tracking number is UR869746788YP,the carriers is AliExpress Standard Shipping.
    We are happy to inform you that your purchase has been dispatched! The typical time of arrival is between 14 and 39 days. If your item does not arrive within 39 days, please let us know.
    After your item has arrived, why not take a moment to leave positive feedback about our products and service? It only takes a moment, and it’s a great way to help others make purchases like yours!
    Thank you for your custom, and we look forward to providing you with the best buying experience again on AliExpress!
    Yours sincerely,
    Optical Center Store
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    son 3 ürünümün paketi duruyordu
    fotosunu koyuyorum

çin posta teşkilatı muhtemelen bizim ptt kargo gibi birşey
    burada da ptt akrgoalıyor adrese kadar getiriyor

siz zaten sizde ki kod numarası ile ne zaman yola çıktı uçapğa ne zaman verildi istanbulda ne zaman ptt ye teslim edildi takip ediyorsunuz

International Shipping Company Tracking Number Remarks Details
    AliExpress Standard Shipping UR869609994YP

2017.11.13 19:20 (GMT-7): Teslimat başarılı
    2017.11.13 11:22 (GMT-7): Gönderi, havayolu tarafından kabul edildi
    aynı kaşekilde ptt ye geçtikten sonra ptt kargo üzerinden internetten veya telefonla takip edebiliyorsun
    valla harikaymış hiç bir sıkıntı yok baya heveslendim

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Boyutlara ve adede dikkat etmek gerekli, Ayrıca forumdaşlara bilgi eğer ürün 30 kg'dan düşükse ve değeri 1500 dolardan az ise VE ürün şahsi kullanım için ise sadece KDV sini gümrüğe yatırarak gümrükçüye gerek kalmaksızın malı alabiliyorsunuz.

Ancak ürünün muteviyatı önemli. Ben 300 dolarlık bir lehim fırınını daha ucuza geldiği için şahsi olarak getirtmek istedim kargo firması börek fırını olur ama lehim fırını olmayabilir, gümrük ticari olarak değerlendirebilir dedi ve riski size ait olur dedi. Ben de riske girmedim. Buna dikkat etmek gerekli.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Sayfa 311/1001 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361411811 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •