[QUOTE=ACA42;4998039]Sayın duka sattınız mı? Hiç sesiniz çıkmıyor.
20 üstüne söz verdim.Seyrediyorum,sayın ACA42
[QUOTE=ACA42;4998039]Sayın duka sattınız mı? Hiç sesiniz çıkmıyor.
20 üstüne söz verdim.Seyrediyorum,sayın ACA42
Derinlik için çok teşekkürler her gün sonu aynen böyle toplam takas oranları da dahil verirseniz çok sevinirim..
Hiç umduğum gibi kötü değilmiş. Yalnız citi ve deutsche tahmin edileceği gibi tüyme derdindeler. Çünkü maalesef ABD CAATSA yaptırımlarını senatodan geçirmiş. Google yazın ayrıntılı maddeleri yazıyor. Baya kapsamlı anladığım kadarıyla 11 madde galiba. Ama resmen Devleti ilgili bakanlık lar ve Rusya ile işbirliği ni s 400 v.s. sözde kafese alma girişimi. ! Neyseki düşman açıkça ortada artık. Bakalım etkisi ne olacak. YTD.
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Aslında bu savaş nedeni! Demek istiyor ki sen güçlenmeyeceksin gelismeyeceksin!
Ama çok sevdiğim bir söz var; Bütün savaşların nedeni direnme gücünün olmayışıdır. Yani gozüne kestirdiği için bunu yapabiliyor. Karsı tavır göstermek bile buna göre ikincil kalıyor. Ama biz bunuda Dünyada ilk başlatan ülkeyiz. Adamlar her şeyi hesaplıyor ikinci kafa tutan ülkede İran. Ona direkt operasyon, suikast bile yapıyor. Ama Türkiye müttefiki. Bu yüzden siyasi ekonomik ve hatta savunma yaptırımları uygulanıyor.
Ne etkisinin olacağını hemen tahmin edemeyiz. Birebir olayı tepkiyi görmek gerekir. Nasıl algılanacak nasıl yanıt verilecek bunlar gibi durumlar belirleyici olacaktır. YTD.
Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Yer İmleri