Sayfa 311/385 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361 ... SonSon
Arama sonucu : 3078 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: AKYHO - Akdeniz Yatırım Holding

Sn. Silvester,

Teşekkür ederim.

Ancak, manipülasyonun yönü olmaz...Yukarı yada aşağı...Deneyimli bir yatırımcı olmama rağmen bende Gedik Yatırımın AL tavsiyesine kulak vererek alım yapanlardanım...Ortalama birine kıyasla elimde ciddi miktarda lot var ve elimdekileri belli kıstaslar gerçekleştikçe arttırmayı da düşünüyorum...Bu sebeple düşüşte bir başkası için servet sayılabilecek miktarda zarardaydım...Şu anda bile hatırı sayılı zararım var...İnanın yükselişi en fazla beni memnun ediyordur...

Fakat desteksiz yüzde 60 a yakın düşen bir kağıt, doğru dürüst bir taban oluşturmadan, hergün yüzde 5 - 10 çıkıyorsa (fiyat seviyesine bakmaksızın) bu da bir manipülasyondur ve düşüşünden şikayet edildiği kadar yükselişinden de şikayetçi olunmalıdır.
    Eğer bu tür çıkışlardan şikayetçi olunmuyorsa, benzer karakterdeki düşüşlerden de (temeli neyi işaret ederse etsin !) şikayetçi olunmamalıdır ve öyle zamanlarda bu sayfalar bir ağlama duvarına dönüştürülmemelidir kanaatindeyim.

Kağıdıın düşmesine etmen olan neredeyse hiçbir faktörde çıkışı destekleyen en azından benim bildiğim kadarıyla kayda değer bir değişim olmamıştır...

Selamlar,
    1) Yazılarım, analizlerim yatırım tavsiyesi değildir ve hiçbir şekilde öyle algılanmamalıdır !...2) Teknik içerikli forumları SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kınıyorum ve bu forumların birgün amacına uygun bir şekilde kullanılmasını umuyorum...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    seçimden bu yana teknik geri çekilme fibo seviyelerini çok güzel takip ediyor ilk kademe 0,236 seviyesinde şu an 3,29 da zorlanıyoruz buranın üzerinde piskolojik olarak 3,50 ortalama fiyatlar var ters hareketler olmaz ise dinlenmek isterse biraz mola verebilir ama asıl hızlanış 0,382 bölgesi yani 3,90 geçince başlar gibi o da bu hafta olur mu olma mı bilmem adamlar 9 aydır sürekli güzel haber yolladı ama hep düştü şimdi o düşüşlerin ilk fibo direncindeyiz bakalım ne olacak

Hesabım yanlış değilse, 97.225 BIST 100 de Ayı pyasasına giriş eşiği di...Şu anda az da olsa üzerindeyiz...Üzerinde kapanışlar kanımca endeks bazında da olumlu olur...
    1) Yazılarım, analizlerim yatırım tavsiyesi değildir ve hiçbir şekilde öyle algılanmamalıdır !...2) Teknik içerikli forumları SANAL KAHVEHANE'ye çevirenleri kınıyorum ve bu forumların birgün amacına uygun bir şekilde kullanılmasını umuyorum...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470

5.  Alıntı Originally Posted by ata_306 Yazıyı Oku
    yavaş olsun bizim olsun cok canlar yandı 6.00 iyi gidecek söylenmişti ama neden 2.35 kadar geldi :(

120 dk.lık grafik indikatörlerinde an itibariyle bir bozulma var...16:00 da teyidi gelirse,

a) 3,06 yada daha aşağısına kadar bir düşüş beklenebilir,
    ya da
    b) yatayda kağıdı tutup, bir başka yukarı hamle için sakin bir seyir izleyebiliriz...

7.  Alıntı Originally Posted by yetkisiz Yazıyı Oku
    Afganistan, Çin'in Bir Kuşak Bir Yol (BKBY) projesi gereği çok önem verilen bir ülke...TR'nin gerek Maarif Vakfı gerekse de "bazı özel şirketler" yoluyla o bölgede varlık gösterme çabası içerisinde olduğu bilinmekte...Te oralarda ihale aldığına göre bu tür bir misyon mu yüklendi bu şirket ?...Mesela oradaki ortağı kim, araştıran eden var mı ?...Yukarıdaki haber bu kapsamda gayet önemli gibi duruyor...

Son 1 aydır Taliban ile Afganistan Hükümeti arasında devam eden bir ateşkes var ve yukarıda bahsettiğim (BKBY) proje için TR inanılmaz yatırımlar yaptı...(3 ncü köprü, 3 ncü havaalanı, yollar vs.) Bu kapsamda Türk şirketlerinin Afganistan özelinde yatırımlarının artmasını beklemek mümkündür...

İşbu jeoekonomik analiz talep üzerine yapılmıştır...
    2.35 - 3.20

% 36 - Süre 8 iş günü..

Bereketini gör abi...İşte buna jeoekonomik strateji diyoruz...:cool:
    Geceye yenilmeyen her insana ödül olarak bir sabah, bir gündüz ve bir güneş vardır...

Alıntı Originally Posted by birdost21 Yazıyı Oku
    120 dk.lık grafik indikatörlerinde an itibariyle bir bozulma var...16:00 da teyidi gelirse,

a) 3,06 yada daha aşağısına kadar bir düşüş beklenebilir,
    ya da
    b) yatayda kağıdı tutup, bir başka yukarı hamle için sakin bir seyir izleyebiliriz...
    Teyid geldi (60 ve 120 dk. lıklar)...Bundan sonrasını izleyeceğiz...

Sayfa 311/385 İlkİlk ... 211261301309310311312313321361 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •