Sayfa 311/341 İlkİlk ... 211261301309310311312313321 ... SonSon
Arama sonucu : 2726 madde; 2,481 - 2,488 arası.

Konu: TUCLK - Tuğçelik Aluminyum Metal Mamulleri

1. gelelim teşviğe.. teşvikten doğrudan para girmiyor ama ciddi avantajlar sağlanıyor.. hele düşük faizli tl kredi noktasında ihracatçı şirketin cebine ha para koymuşsun ha bizim vergilerimizden beleşe ve enflasyon karşısında çöp olacak faizle kredi vermişsin

2. Ayrıca geçen gün kariyer.net'te iş ilanı gördüm. ( Arasıra tuclk özelinde kariyer.net'e bakarım. ) Tuclk yatırımcı ilişkileri sorumlusu arıyormuş.

3.  Alıntı Originally Posted by Pejo Yazıyı Oku

Ayrıca geçen gün kariyer.net'te iş ilanı gördüm. ( Arasıra tuclk özelinde kariyer.net'e bakarım. ) Tuclk yatırımcı ilişkileri sorumlusu arıyormuş.
    Alsın bir zahmet. Kusura bakmasın da ben Tuğçe kadar aymaz, etrafından ve tüzükten bir haber yatırımcı ilişkileri görmedim.

Sorduğum sorulara bir cevabı var akla ziyan cevaplar
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

4.  Alıntı Originally Posted by minikyatirimci Yazıyı Oku
    bu artırım sonrası:

A GRUBU = 12.500.000 pay --> 1 A grubu pay 15 oy hakkına sahip ---- toplam: 187.500.000 oy
    B GRUBU = 187.500.000 pay --> 1 B grubu pay 1 oy hakkına sahip --- toplam: 187.500.000 oy
    Burası gerçekten çok önemli

Bu hesaba şapka çıkartılır
    Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır

5.  Alıntı Originally Posted by Uc_kirkbes Yazıyı Oku
    Alsın bir zahmet. Kusura bakmasın da ben Tuğçe kadar aymaz, etrafından ve tüzükten bir haber yatırımcı ilişkileri görmedim.

Sorduğum sorulara bir cevabı var akla ziyan cevaplar
    çok dağınık çalışıyor şirket.. her konuda böyleler..

yoksa bu projelere bu fiyata asla alamazdık

6. angaralı naber

7. Gece gündüz gezersin
    Paraları ezersin
    Gece gündüz gezersin
    Paraları ezersin

Tarabyada villası
    Cafcaflı arabası
    Her gün barlarda gezer
    İstanbul hovardası

8. saçlarına kurban

Sayfa 311/341 İlkİlk ... 211261301309310311312313321 ... SonSon